U ponedjeljak počinje proljećni raspust u Srpskoj

23.04.2021. 11:01
0
IZVOR: SRNA

Proljećni raspust u svim školama u Republici Srpskoj počeće u ponedjeljak, 26. aprila i trajaće do petka, 30. aprila, kako je i planirano školskim kalendarom.

Ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić poželjela je svim učenicima, nastavnicima, rukovodstvu škola i vannastavnom osoblju ugodan i bezbrižan odmor i srećne Vaskršnje praznike, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

- Školska godina je veoma izazovna s obzirom na pandemiju i zato svim učenicima, nastavnicima, rukovodstvu škola i vannastavnom osoblju želim da ovaj kratki predah iskoriste da se odmore na najljepši način i u krugu bliskih osoba, kako bismo ohrabreni i sa novom energijom uspješno završili školsku godinu - navela je Trivićeva.

S obzirom na to da je, ponedjeljak, 3. maj, Vaskršnji ponedjeljak i neradni dan nastava će u svim osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj početi u utorak, 4. maja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ilija Rabota iz Pala proglašen za najboljeg guslara Republike Srpske Ilija Rabota iz Pala proglašen za najboljeg guslara Republike Srpske
Srpska bogatija za 15 beba Srpska bogatija za 15 beba
Srpska bogatija za 18 beba Srpska bogatija za 18 beba
Najčitanije
 • Zapalio se muškarac, povrijeđen i policajac koji je pokušao da ga zaustavi
  13h 15m
  0
 • Žepa – bolna, nezacijeljena rana (VIDEO)
  11h 34m
  5
 • Pacijent helikopterom transportovan za Beograd
  13h 39m
  0
 • Ilija Rabota iz Pala proglašen za najboljeg guslara Republike Srpske
  15h 5m
  0
 • Počelo raspoređivanje specijalaca na Kosovu i Metohiji
  6h 38m
  0