U saobraćajnoj nezgodi na Ilidži povrijeđeno lice iz Istočnog Sarajeva

09.11.2023. 15:30
0
IZVOR: srna.rs

Muškarac iz Sarajeva čiji su inicijali H.B /77/ uhapšen je zbog toga što je na području sarajevske opštine Ilidža upravljajući pijan vozilom udario pješaka S.K. /63/ nastanjenog u Istočnom Sarajevu koji je hospitalizovan.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja na raskrsnici ulica Vrelo Bosne i Plandište.

Tom prilikom S.K. je zadobio teške tjelesne povrede, a ljekarska pomoć mu je kazana na Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC-a Sarajevo, gdje je zadržan na daljem liječenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj saobraćajne nezgode, koja se desila juče, obavili su pripadnici policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke, navedeno je na internet stranici MUP-a.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage MUP-a Kantona Sarajevo pod nadzorom postupajućeg tužioca nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Istočnom Sarajevu rođen jedan dječak U Istočnom Sarajevu rođen jedan dječak
U četiri srednje škole na području grada Istočno Sarajevo planiran upis 668 učenika U četiri srednje škole na području grada Istočno Sarajevo planiran upis 668 učenika
Saobraćajna nezgoda na Romaniji (FOTO) Saobraćajna nezgoda na Romaniji (FOTO)
Najčitanije
 • Godišnjica smrti Mike Antića - "Ako ti jave: umro sam, ne veruj to ne umem“
  2h 40m
  0
 • Održana vanredna skupština Džudo saveza Republike Srpske: Živko Milijaš izabran za predsjednika
  21h 58m
  2
 • Šta je Srbiji potrebno da sa dva boda prođe dalje?
  23h 16m
  0
 • Trebinjci ulovili soma na Bilećkom jezeru, dužine skoro dva metra
  15h 33m
  2
 • Najbrži način da rashladite automobil koji je bio parkiran na suncu
  23h 56m
  0