U saobraćajnoj nezgodi na Ilidži povrijeđeno lice iz Istočnog Sarajeva

09.11.2023. 15:30
0
IZVOR: srna.rs

Muškarac iz Sarajeva čiji su inicijali H.B /77/ uhapšen je zbog toga što je na području sarajevske opštine Ilidža upravljajući pijan vozilom udario pješaka S.K. /63/ nastanjenog u Istočnom Sarajevu koji je hospitalizovan.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja na raskrsnici ulica Vrelo Bosne i Plandište.

Tom prilikom S.K. je zadobio teške tjelesne povrede, a ljekarska pomoć mu je kazana na Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC-a Sarajevo, gdje je zadržan na daljem liječenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj saobraćajne nezgode, koja se desila juče, obavili su pripadnici policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke, navedeno je na internet stranici MUP-a.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage MUP-a Kantona Sarajevo pod nadzorom postupajućeg tužioca nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“ Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    20h 54m
    9
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    11h 49m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    21h 0m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    13h 15m
    0
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    21h 8m
    0