U Sarajevu maloljetnik izbo vršnjaka nožem

08.12.2022. 17:21
0
IZVOR: srpskainfo.com

U Kranjčevićevoj ulici na Marijin Dvoru u Sarajevu je došlo do incidenta u kojem je lakše povrijeđen jedan maloljetnik.

Njega je naime nožem napao vršnjak.

Iz Odjeljenja za odnose s javnošću MUP KS potvrđeno je da je jedna maloljetna osoba lakše povrijeđena od druge osobe na području Opštine Centar.

Portparol Mirza Hadžiabdić ističe da je policija odmah identifikovala osobu koja se sumnjiči da je počinila incident te da je ona pod nadzorom policije, a dalji postupak se koordiniše sa Tužilaštvom.

Kako priča majka povrijeđenog, u napadu na njenog sina su učestvovala dvojica dječaka. Ona kaže da je jedan od njih dvojice ničim izazvan pitao vršnjaka “Hoćeš li da te izbodem”, na šta je on odgovorio “Hajde”.

Nakon toga je dječak, prema njenim riječima, izboden u butinu. Prevezen je u Opštu bolnicu u Sarajevo gdje je utvrđeno da je zadobio ranu od noža, prenosi Kliks.

Ona ističe kako je dječak koji je nanio povrede njenom sinu tvrdio da je sam pao na ekser te da ga je policija ispitala i provela istragu prilikom čega je pronađeno hladno oružje kod dječaka.   

Komentari 0
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    9h 15m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    7h 59m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    20h 26m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    2h 44m
    0
  • U Neumu upecan najopasniji morski pas Jadrana
    22h 45m
    0