U Sokocu prikupljena pomoć za porodicu Terzić

31.01.2024. 11:20
0
IZVOR: srna.rs

Sokolačka udruženja "Majka i dijete" i "Sveti Vasilije Ostroški" prikupili su u humanitarnoj akciji 4.277 KM za pomoć porodici Terzić u Mokrom koju je nedavno zadesila velika tragedija, rekla je Srni Aleksandra Elez iz Udruženja "Majka i dijete".

Elezova je navela da su se oba udruženja odazvala pozivu za pokretanje humanitarne akcije da se pomogne porodici Terzić organizujući zajedničku akciju prikupljanja pomoći od građana opštine Sokolac i juče uplatili ta sredstva na račun porodice.

U požaru koji je buknuo u porodičnoj kući u naselju Karađorđevo u Mokrom kod Pala, 15. januara, smrtno je stradala osmogodišnja djevojčica i njena tridesettrogodišnja majka, a izgorjeli su prizemlje i sprat kuće.

Udruženje "Majka i dijete" okuplja oko 200 porodica sa troje i više djece sa područja opštine Sokolac", a Udruženje građana "Sveti Vasilije Ostroški" radi na očuvanju i osnaživanju vjerskog, kulturnog i istorijskog identiteta, nasljeđa i baštine srpskog naroda. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac
Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“ Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“
Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    19h 16m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    17h 18m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    16h 11m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    16h 16m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    15h 19m
    1