Učestvuj u Katera FOTO-KONKURSU i osvoji vrijedne nagrade!

07.02.2021. 17:18
0
IZVOR: Katera
Katera info portal, u saradnji sa svojim partnerima, organizuje FOTO-KONKURS na temu "Zimska idila"!
 
Ukoliko Vas snijeg i zimska atmosfera inspirišu, svojim objektivom ovjekovječite jedan trenutak zimske idile, pošaljite nam fotografiju i osvojite jednu od nagrada. Sve fotografije koje nam pristignu na foto konkurs, biće objavljene na našoj "Fejsbuk" stranici i sa stranice ćete moći da dijelite svoje fotografije i tako organizujete glasanje među vašim prijateljima.
 
Kriterijumi za dodjelu nagrada je broj sviđanja (lajkova) - tri fotografije sa najvećim brojem sviđanja osvajaju sljedeće nagrade:
 
1. nagrada - Q&Q sat, muški ili ženski u zlatari "Safir"
2. nagrada - Večera za dvoje u piceriji "La Terazza"
3. nagrada - Vaučer u vrijednosti od 30 KM za kupovinu u Pet Shop-u RIA
 
 
Fotografije nam šaljite putem e-pošte: mojafotografija@katera.news do 12. februara (20.00 časova). Glasanje počinje 13. februara.
 
NAPOMENA: Redakcija portala Katera zadržava pravo da ne objavi neprikladne, te fotografije za koje se utvrdi da su lošeg kvaliteta ili rezolucije. Takođe, redakcija portala neće računati glasove sa lažnih profila ili drugih Fejsbuk stranica, jer takav način glasanja smatramo neravnopravnim takmičenjem.
 
Srećno!
Komentari 0
Povezane vijesti
Omladina i podmladak iz Istočne Ilidže najbolji u pružanju prve pomoći Omladina i podmladak iz Istočne Ilidže najbolji u pružanju prve pomoći
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    10h 0m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    10h 7m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    6h 49m
    0
  • Kod Trnova uhapšeno lice zbog krivolova
    10h 16m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    7h 32m
    0