Uhapšen osumnjičeni za skrnavljenje spomen-ploče na Vracama

30.11.2021. 15:22
0
IZVOR: SRNA

Policija u Istočnom Sarajevu uhapsila je danas lice čiji su inicijali S.M. iz Vogošće, u Kantonu Sarajevo, zbog sumnje da je oštetilo spomen-ploču na Vracama u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Lice S.M. uhapšeno je zbog osnovane sumnje da je 17. novembra počinilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv S.M. Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biti dostavljen izvještaj o krivičnom djelu.

Boračka organizacija Istočnog Novog Sarajeva je 2014. godine postavila spomen-ploču na Vracama u znak sjećanja na vojnu smotru koju je na tom mjestu u maju 1992. godine izvršio general Ratko Mladić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo
Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu
U akciji dobrovoljnog davanja krvi oko 130 maturanata U akciji dobrovoljnog davanja krvi oko 130 maturanata
Najčitanije
  • Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu
    23h 47m
    6
  • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
    14h 28m
    0
  • Godišnjica stradanja Milice Rakić
    23h 47m
    0
  • Građani traže pomoć zbog zmija
    10h 40m
    0
  • Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo
    20h 1m
    0