Uhapšena četiri policajca zbog ranjavanja Srbina iz Zvečana

12.04.2023. 08:32
0
IZVOR: glassrpske.com

Policajac koji je ranio Milana Jovanovića iz Zvečana, kao i još trojica koji slučaj nisu prijavili, terete se za krivična djela “ubistvo u pokušaju” i “neprijavljivanje krivičnog djela”, saopšteno je iz policijskog inspektorata samoproglašenog Kosova.

Istražitelji policijskog inspektorata samoproglašenog Kosova uhapsili su, kako se navodi, četiri policajca koji su u ponedjeljak uveče u blizini Leposavića ranili jednu osobu, prenosi Kosovo onlajn.

- Policijski inspektorat Kosova saopštava da su na osnovu do sada dobijenih informacija i dokaza, suspendovana četiri policijska službenika, tri službenika koja nisu prijavila slučaj i jedan službenik zbog neprijavljivanja i učešća u slučaju - navodi se u saopštenju PIK-a.

Nakon što su preduzeli više istražnih radnji u koordinaciji sa tužilaštvom, istražitelji policijskog inspektorata su, kako se dodaje, u večernjim satima uhapsili četiri policijska službenika zbog sumnje da su počinili krivično djelo “neprijavljivanje krivičnog djela”, a jedan od njih je osumnjičen za krivično delo “ubistvo u pokušaju”.

Odlukom tužioca određeno im je zadržavanje od 48 sati.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšen još jedan Srbin sa Kosmeta Uhapšen još jedan Srbin sa Kosmeta
Na današnji dan počinjen najveći pokolj nad Srbima Na današnji dan počinjen najveći pokolj nad Srbima
"Te noći gorelo je Kosovo polje, gorela sam ja, gorela je moja duša" "Te noći gorelo je Kosovo polje, gorela sam ja, gorela je moja duša"
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    3h 4m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    16h 1m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    14h 23m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    23h 36m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    16h 37m
    3