Ухапшена четири полицајца због рањавања Србина из Звечана

12.04.2023. 08:32
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Полицајац који је ранио Милана Јовановића из Звечана, као и још тројица који случај нису пријавили, терете се за кривична дјела “убиство у покушају” и “непријављивање кривичног дјела”, саопштено је из полицијског инспектората самопроглашеног Косова.

Истражитељи полицијског инспектората самопроглашеног Косова ухапсили су, како се наводи, четири полицајца који су у понедјељак увече у близини Лепосавића ранили једну особу, преноси Косово онлајн.

- Полицијски инспекторат Косова саопштава да су на основу до сада добијених информација и доказа, суспендована четири полицијска службеника, три службеника која нису пријавила случај и један службеник због непријављивања и учешћа у случају - наводи се у саопштењу ПИК-а.

Након што су предузели више истражних радњи у координацији са тужилаштвом, истражитељи полицијског инспектората су, како се додаје, у вечерњим сатима ухапсили четири полицијска службеника због сумње да су починили кривично дјело “непријављивање кривичног дјела”, а један од њих је осумњичен за кривично дело “убиство у покушају”.

Одлуком тужиоца одређено им је задржавање од 48 сати.

Коментари 0
Повезане вијести
Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
На данашњи дан почињен највећи покољ над Србима На данашњи дан почињен највећи покољ над Србима
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 44m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 59m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 50m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 17m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    17h 9m
    0