Uhapšeni prodajom narkotika zaradili 2,5 miliona KM

10.03.2020. 12:13
0
IZVOR: srpskainfo.com

U akciji „Sky“ na području BiH uhapšeno je šest osoba, a procjenjuje se da su nelegalnom prodajom droge zaradili više od dva miliona maraka, potvrđeno je za Srpskainfo u Tužilaštvu BiH.

– Ove aktivnosti nastavak su operacija usmjerenih na otkrivanje i razbijanje krijumčarskih lanaca opojne droge marihuana, iz Albanije preko Crne Gore i BiH, prema zemljama EU, koje su sprovedene u prethodnim mjesecima u operacijama “Petrol Line”, “24” i “24+” u kojima su na području Istočnog Sarajeva, graničnog prelaza Gradiška i Gabeli kod Čapljine, izvršene pojedinačne zaplijene više stotina kilograma opojne droge namijenjene narko-tržištu zemalja EU, čija vrijednost na ilegalnom tržištu doseže višemilionske iznose – kažu u Tužilaštvu BiH.

Dodaju da su zajedno sa partnerskim agencijama za sprovođenje zakona u BiH i zemaljama regije, zadokumentovali krijumčarenje velikih količina skanka, najčešće u kamionskim transportima, nakon čega je na prostoru BiH, izvršeno presretanje i zaplijena više od 2,5 tone opojne droge.

Komentari 0
Povezane vijesti
U koferu nosio 21 kilogram marihuane U koferu nosio 21 kilogram marihuane
Nova suspenzija za Dianu Kajmaković Nova suspenzija za Dianu Kajmaković
Miličević: Optužnica i mjere zabrane Dragomiru Vasiću najsramnije stranice pravosuđa BiH Miličević: Optužnica i mjere zabrane Dragomiru Vasiću najsramnije stranice pravosuđa BiH
Najčitanije
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    20h 51m
    6
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    2h 52m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    5h 32m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    2h 25m
    0
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    17h 21m
    0