Unuk ostavio psa samog sa bakom, on je izgrizao do smrti

31.01.2024. 21:50
0
IZVOR: glassrpske.com

U stanu u Zadru pronađena je 82-godišnja žena koju je do smrti izgrizao američki staford. Tijelo starice pronađeno je juče ujutro, a policija je danas objavila kako je uhapsila člana porodice te da nad njim provodi istragu.

Nakon smrti oglasilo se Ministarstvo odbrane Hrvatske koje je saopštilo kako je uhapšena vojna osoba, osumnjičena za "teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti počinjeno izvan službe".

- Vojni policajci odveli su privedenog u službene prostorije PU zadarske, a kriminalističko istraživanje provodi policija - navode u saopštenju, dodajući da se privedeni tereti za teško krivično djelo počinjeno izvan službe.

U saopštenju u kojem u ime Ministarstva, ministra i Oružanih snaga izražavaju žaljenje zbog tragičnog događaja kažu i da vojna policija dalje poduzima "sve radnje u smislu utvrđivanja disciplinske odgovornosti" privedenog vojnika.

Kako piše Zadarski.hr, nesrećnu staricu napao je pas kojeg joj je unuk ostavio na čuvanju pa na nekoliko dana napustio stan. Njeno beživotno tijelo pronašao je u utorak oko 5 sati ujutro drugi član porodice, koji je o tome obavijestio policiju.

Nakon zaprimljene dojave da je u stanu pronađena žena s povredama koje upućuju na nasilnu smrt te američki staford u vlasništvu porodice, policija je provela uviđaj, a brigu o psu preuzela je nadležna veterinarska služba.

Po nalogu Županijskog državnog tužilaštva, na Odjelu patologije sprovedena je obdukcija nad tijelom 82-godišnje žene te je utvrđeno da je umrla od posljedica ugriza psa.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ovakvog Novaka rijetko viđamo (VIDEO) Ovakvog Novaka rijetko viđamo (VIDEO)
Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
Heroj sa Košara: Jedini pas koji je dobio čin majora u Srbiji (VIDEO) Heroj sa Košara: Jedini pas koji je dobio čin majora u Srbiji (VIDEO)
Najčitanije
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    22h 43m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    23h 54m
    0
  • Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog Vasilija Ostrošog u srijedu
    5h 34m
    0
  • Džiju-džicu klubu „Jahorina“ 62 medalje u Banjaluci
    8h 33m
    3
  • Navršilo se 106 godina od smrti Gavrila Principa
    11h 9m
    0