Унук оставио пса самог са баком, он је изгризао до смрти

31.01.2024. 21:50
0
ИЗВОР: glassrpske.com

У стану у Задру пронађена је 82-годишња жена коју је до смрти изгризао амерички стафорд. Тијело старице пронађено је јуче ујутро, а полиција је данас објавила како је ухапсила члана породице те да над њим проводи истрагу.

Након смрти огласило се Министарство одбране Хрватске које је саопштило како је ухапшена војна особа, осумњичена за "тешко кривично дјело против опште сигурности почињено изван службе".

- Војни полицајци одвели су приведеног у службене просторије ПУ задарске, а криминалистичко истраживање проводи полиција - наводе у саопштењу, додајући да се приведени терети за тешко кривично дјело почињено изван службе.

У саопштењу у којем у име Министарства, министра и Оружаних снага изражавају жаљење због трагичног догађаја кажу и да војна полиција даље подузима "све радње у смислу утврђивања дисциплинске одговорности" приведеног војника.

Како пише Zadarski.hr, несрећну старицу напао је пас којег јој је унук оставио на чувању па на неколико дана напустио стан. Њено беживотно тијело пронашао је у уторак око 5 сати ујутро други члан породице, који је о томе обавијестио полицију.

Након запримљене дојаве да је у стану пронађена жена с повредама које упућују на насилну смрт те амерички стафорд у власништву породице, полиција је провела увиђај, а бригу о псу преузела је надлежна ветеринарска служба.

По налогу Жупанијског државног тужилаштва, на Одјелу патологије спроведена је обдукција над тијелом 82-годишње жене те је утврђено да је умрла од посљедица угриза пса.

Коментари 0
Повезане вијести
Оваквог Новака ријетко виђамо (ВИДЕО) Оваквог Новака ријетко виђамо (ВИДЕО)
Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
Херој са Кошара: Једини пас који је добио чин мајора у Србији (ВИДЕО) Херој са Кошара: Једини пас који је добио чин мајора у Србији (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    10h 58m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    13h 29m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    11h 12m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    11h 4m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    3h 19m
    0