Uskoro nova ambulanta na Brusu

02.02.2023. 13:30
0
IZVOR: katera.news

Najrazvijeniji, najperspektivniji i najpoznatiji turistički centar opštine Istočni Stari Grad uskoro dobija novu ambulantu za potrebe stanovništva i posjetilaca olimpijske planine Trebević.

Kako navode iz opštine Istočni Stari Grad, kvalitetna zdravstvena zaštita svih posjetilaca, ali i stanovnika ove opštine, u vrhu je prioriteta rada opštinske administracije.

- Svjesni činjenice da je planina Trebević omiljeno mjesto brojnih posjetilaca kojih je iz godine u godinu sve više, potreba za realizacijom jednog ovakvog projekta je od velike važnosti – poručili su iz opštine Istočni Stari Grad.

Buduća ambulanta će biti smještena na izletištu na Brusu, a kako ističu iz ove opštine, biće opremljena novom i savremenom opremom, te će posjedovati i terensko vozilo, čime se povećava spremnost za brže intervencije na svakoj vrsti terena.

- U toku je tender za kupovinu jednog takvog terenskog vozila, medicinske opreme i kancelarijskog namještaja, a kompletan proces finansira Evropska unija u BiH. Sama investicija se realizuje u sklopu projekta “EU 4 Local Communities” – naveli su iz opštine Istočni Stari Grad.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    23h 16m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    22h 47m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    19h 3m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    14h 58m
    3
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    23h 10m
    0