Uspjeh džudista "Famosa" na ekipnom prvenstvu Balkana

25.09.2023. 12:29
0
IZVOR: katera.news

U Cazinu je proteklog vikenda održano pojedinačno i ekipno prvestvo Balkana za juniore, koje je okupilo oko 200 takmičare iz devet zemalja.

Na takmičenju su učestvovali i reprezentativci Džudo kluba „Famos Saša Šehovac, Aleksandar Vuković i Anđela Veselinović.

Kadet Saša Šehovac nije se domogao medalje, boreći se u znatno starijoj konkurenciji juniorima, kao ni Anđela Veselinović koja nakon velike prednosti gubi meč.

- Da sportista nema svoj dan potvrdio je i Aleksandar Vuković kome jednostavno nije ništa polazilo za rukom – naveli su iz ovog kluba.

Međutim, drugog dana održano je ekipno prvenstvo na kojem su Anđela Veselinović i Aleksandar Vuković nastupali u prvoj postavi.

Anđela je u četiri borbe zabilježila jednu pobjedu, dok je Vuković briljirao i o u svim  borbama iponom pobijedio protivnike od kojih je izgubio prvi dan.

Nakon pobjede nad reprezentacijama Turske i Bugarske, juniorska reprezentacija BiH zauzela  je treće mjesto i napravila veliki rezultat.

Komentari 0
Povezane vijesti
„Famos“ ponovo najuspješniji klub iz Republike Srpske na državnom prvenstvu „Famos“ ponovo najuspješniji klub iz Republike Srpske na državnom prvenstvu
Ana Simanić pobjednica evropskog kupa Ana Simanić pobjednica evropskog kupa
Marija Simanić zablistala na evropskom kupu Marija Simanić zablistala na evropskom kupu
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    21h 45m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    21h 52m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    18h 34m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    13h 12m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    13h 44m
    0