Uspostavljena avio linija Sarajevo - Trevizo

18.04.2022. 18:10
0
IZVOR: nezavisne.com

Aviokompanija "Wizz Air" uspostavila je najavljivanu avioliniju koja će u sklopu ljetnog reda letenja povezivati Trevizo i Sarajevo.

Navedena linija odvijaće se svakog četvrtka i nedjelje sve do 27. oktobra tekuće godine, saopšteno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo (MAS).

Aerodrom Trevizo (TSF) je italijanski međunarodni aerodrom koji se nalazi tri kilometra jugozapadno od grada Treviso i samo 30 kilometara od Venecije, jedne od najposjećenijih evropskih turističkih destinacija.

- Karte za Trevizo mogu se kupiti na šalteru prodaje karata na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, online putem web stranice aerodroma, kao i putem mobilne aplikacije aviokompanije "Wizz Air". Cijene karata kretaće se od 121 KM sa uključenom uslugom čekiranja i ručnom prtljagom - saopšteno je iz Aerodroma Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    5h 1m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    17h 58m
    0
  • Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
    2h 12m
    1
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    16h 20m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    18h 34m
    3