Успостављена авио линија Сарајево - Тревизо

18.04.2022. 18:10
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Авиокомпанија "Wizz Air" успоставила је најављивану авиолинију која ће у склопу љетног реда летења повезивати Тревизо и Сарајево.

Наведена линија одвијаће се сваког четвртка и недјеље све до 27. октобра текуће године, саопштено је из Међународног аеродрома Сарајево (МАС).

Аеродром Тревизо (ТСФ) је италијански међународни аеродром који се налази три километра југозападно од града Тревисо и само 30 километара од Венеције, једне од најпосјећенијих европских туристичких дестинација.

- Карте за Тревизо могу се купити на шалтеру продаје карата на Међународном аеродрому Сарајево, онлине путем web странице аеродрома, као и путем мобилне апликације авиокомпаније "Wizz Air". Цијене карата кретаће се од 121 КМ са укљученом услугом чекирања и ручном пртљагом - саопштено је из Аеродрома Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 2m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 17m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 8m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 35m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 27m
    0