Vakcinisano 79 građana u Istočnom Sarajevu, sutra nastavak imunizacije

03.08.2021. 20:28
0
IZVOR: SRNA

 Prvu dozu vakcine protiv virusa korona danas je primilo 79 građana Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže, a njih troje revakcinisano je "sputnjikom ve", izjavio je Srni koordinator tima za sprovođenje vakcinacije u Domu zdravlja Istočno Sarajevo Danko Vasiljević.

Vasiljević je naveo da se do kraja radne sedmice nastavlja vakcinacija bez najavljivanja i to ruskom "sputnjik ve" i kineskom vakcinom "sinofarm".

On je podsjetio da sutra počinje i revakcinacija građana koji su primili vakcine "fajzer" i "sinovak", te da ih pozivaju nadležna lica.

Vakcinacija i revakcinacija se odvijaju u terminu od 8.00 do 18.00 časova u fiskulturnoj sali Osnovne škole "Sveti Sava" u Istočnom Novom Sarajevu.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO) Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    15h 37m
    3
  • Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
    16h 9m
    0
  • Policajac uboden nožem!
    11h 20m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    16h 18m
    0
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    19h 25m
    0