VOZAČI OPREZ: Radar od danas na području Policijske uprave Istočno Sarajevo

02.10.2019. 08:50
0
IZVOR: Katera

Obavještavamo građane da će se od 2. 10. do 31. 10. 2019. godine, na putnim komunikacijama koje su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Istočno Sarajevo, vršiti kontrola brzine kretanja vozila putem savremenog radarskog sistema.

Radarskim sistemom vršiće se kontrola brzine kretanja motornih vozila bez zaustavljanja u obje saobraćajne trake u svim dnevnim i noćnim uslovima.

Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitihograničenja za različite kategorije vozila, te posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može uticati, čime se eliminiše mogućnost korupcije.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise kako bi svoju bezbjednost i bezbjednost drugih podigli na što veći nivo.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja ...
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    3h 53m
    0
  • Slani mafini
    13h 14m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 9m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 3m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 32m
    0