Zaražena tri radnika Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH

18.04.2020. 12:17
0
IZVOR: Srpska.info

Tri radnika Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine pozitivna su na korona virus i svi su na bolničkom liječenju, potvrdila je za Sanja Škuletić-Malagić, savjetnica u Kabinetu zamjenika ministra izrazivši nadu da će se njene kolege što prije uspješno izboriti s COVID-19.

Ministarstvo je preduzelo sve raspoložive mjere prevencije počev od informisanja nadležnih u institucijama Bosne i Hercegovine, detaljne dezinfekcije kancelarija, a prisustvo radnika u prostorijama Ministarstva je u prethodnoj sedmici svedeno na minimum upućivanjem na rad od kuće koji se uspješno odvija uz redovnu međusobnu komunikaciju rukovodstva i radnika, piše Avaz.

Radnici koji su bili u direktnom kontaktu s zaraženim osobama su se javili nadležnim zavodima za javno zdravstvo, epidemiolozima i svojim ljekarima.

Njima su određene mjere zabrane kretanja, odnosno izolacije na kućnim adresama.

– Više kolega je testirano. Jutros smo međusobno razmijenili dobre vijesti o negativnim rezultatima testiranja troje naših kolega, a takvim rezultatima se nadamo i kod kolega koji će tek biti testirani – navela je Škuletić-Malagić koja je takođe pod mjerom kućne izolacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
U avgustu cijene više za 0,5 odsto, godišnja inflacija 1,3 odsto U avgustu cijene više za 0,5 odsto, godišnja inflacija 1,3 odsto
Uprava za indirektno oporezivanje BiH za najam vozila daje 5,9 miliona KM Uprava za indirektno oporezivanje BiH za najam vozila daje 5,9 miliona KM
Jedinicama za službene policijske pse uručena oprema Jedinicama za službene policijske pse uručena oprema
Najčitanije
  • Izgorio automobil u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    14h 41m
    0
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    6h 30m
    1
  • Jednomjesečni pritvor muškarcu zbog mučenja psa
    14h 54m
    7
  • Knez Miloš - oslobodilac i autokrata
    19h 7m
    0
  • Uhapšen muškarac, zaplijenjeno više od kilogram droge
    17h 2m
    0