Žena preživjela pad sa litice kod manastira Ostrog

21.07.2022. 17:48
0
IZVOR: srna.rs

Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda preživjela je pad sa litice kod manastira Ostrog bez težih povreda, iako je pala u provaliju od stotinjak metara, odakle su je izvukli spasioci.

Vasićeva je ispričala da je u Ostrogu boravila 16. jula, gdje je prenoćila u manastiru, a sutradan bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Prije polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara.

Prema njenim riječima, iako je udarala o stijene, nije zadobila nijedan prelom, što su utvrdili u Urgentnom centru u Podgorici, gdje je odvezena nakon što su je spasioci izvukli.

- Snimali su me, nisu mogli vjerovati da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stijene i imam ogrebotine po tijelu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju - ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Dragana Vasić je kao petogodišnja djevojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vježbama i molitvama je prohodala.

- Nije kao prije nesreće, ali imam želju da oporavak bude veći - rekla je Vasićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Strmoglav pad izvoza drveta iz BiH Strmoglav pad izvoza drveta iz BiH
Pad Otomanske imperije Pad Otomanske imperije
Istrčali 564 kilometra do Ostroga kako bi pomogli liječenje male Lenke Istrčali 564 kilometra do Ostroga kako bi pomogli liječenje male Lenke
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    8h 56m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    23h 10m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    21h 17m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    20h 5m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    2h 47m
    0