Žena preživjela pad sa litice kod manastira Ostrog

21.07.2022. 17:48
0
IZVOR: srna.rs

Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda preživjela je pad sa litice kod manastira Ostrog bez težih povreda, iako je pala u provaliju od stotinjak metara, odakle su je izvukli spasioci.

Vasićeva je ispričala da je u Ostrogu boravila 16. jula, gdje je prenoćila u manastiru, a sutradan bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Prije polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara.

Prema njenim riječima, iako je udarala o stijene, nije zadobila nijedan prelom, što su utvrdili u Urgentnom centru u Podgorici, gdje je odvezena nakon što su je spasioci izvukli.

- Snimali su me, nisu mogli vjerovati da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stijene i imam ogrebotine po tijelu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju - ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Dragana Vasić je kao petogodišnja djevojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vježbama i molitvama je prohodala.

- Nije kao prije nesreće, ali imam želju da oporavak bude veći - rekla je Vasićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Djevojka skočila sa zgrade, sestra pokušala da je spriječi, pa obje pale sa 4. sprata Djevojka skočila sa zgrade, sestra pokušala da je spriječi, pa obje pale sa 4. sprata
Pad Otomanske imperije Pad Otomanske imperije
Cijena nafte pala ispod 95 dolara za barel Cijena nafte pala ispod 95 dolara za barel
Najčitanije
 • Sjećanja Hrešana na dolazak Austrougarske imperije u BiH
  2h 32m
  0
 • Nataši Ćejić potrebna naša pomoć
  11h 40m
  2
 • Đogo: Zabranom podizanja tri prsta završen proces etničkog čišćenja "otvorenog grada"
  8h 17m
  6
 • Noćni uspon na vrh Trebevića (FOTO)
  8h 27m
  1
 • Preminuo glumac Saša Petrović
  12h 23m
  1