Žena preživjela pad sa litice kod manastira Ostrog

21.07.2022. 17:48
0
IZVOR: srna.rs

Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda preživjela je pad sa litice kod manastira Ostrog bez težih povreda, iako je pala u provaliju od stotinjak metara, odakle su je izvukli spasioci.

Vasićeva je ispričala da je u Ostrogu boravila 16. jula, gdje je prenoćila u manastiru, a sutradan bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Prije polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara.

Prema njenim riječima, iako je udarala o stijene, nije zadobila nijedan prelom, što su utvrdili u Urgentnom centru u Podgorici, gdje je odvezena nakon što su je spasioci izvukli.

- Snimali su me, nisu mogli vjerovati da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stijene i imam ogrebotine po tijelu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju - ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Dragana Vasić je kao petogodišnja djevojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vježbama i molitvama je prohodala.

- Nije kao prije nesreće, ali imam želju da oporavak bude veći - rekla je Vasićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Strmoglav pad izvoza drveta iz BiH Strmoglav pad izvoza drveta iz BiH
Pad Otomanske imperije Pad Otomanske imperije
Istrčali 564 kilometra do Ostroga kako bi pomogli liječenje male Lenke Istrčali 564 kilometra do Ostroga kako bi pomogli liječenje male Lenke
Najčitanije
 • Građani traže pomoć zbog zmija
  19h 9m
  1
 • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
  22h 57m
  5
 • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
  5h 2m
  0
 • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
  8h 26m
  0
 • NBA igraču doživotna suspenzija
  21h 19m
  0