Жена преживјела пад са литице код манастира Острог

21.07.2022. 17:48
0
ИЗВОР: srna.rs

Драгана Васић из Сијековца код Брода преживјела је пад са литице код манастира Острог без тежих повреда, иако је пала у провалију од стотињак метара, одакле су је извукли спасиоци.

Васићева је испричала да је у Острогу боравила 16. јула, гдје је преноћила у манастиру, а сутрадан била на молитви и поклонила се моштима Светог Василија Острошког Чудотворца.

Прије поласка кући, каже, узела је штаке из аутобуса, дошла до литице и оклизнула се, те пала у провалију од 80 до 100 метара.

Према њеним ријечима, иако је ударала о стијене, није задобила ниједан прелом, што су утврдили у Ургентном центру у Подгорици, гдје је одвезена након што су је спасиоци извукли.

- Снимали су ме, нису могли вјеровати да сам пала са толике висине без иједног прелома. Мало ме боле нога и леђа од удараца о стијене и имам огреботине по тијелу и лицу. Спасио ме Свети Василије и чим станем на ноге, мало се опоравим, поново ћу отићи у Острог да се поклоним светитељу - испричала је Васићева новинарима у Броду.

Драгана Васић је као петогодишња дјевојчица 1992. настрадала од мине и од тада је била везана за инвалидска колица, а захваљујући мајци, вјежбама и молитвама је проходала.

- Није као прије несреће, али имам жељу да опоравак буде већи - рекла је Васићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Истрчали 564 километра до Острога како би помогли лијечење мале Ленке Истрчали 564 километра до Острога како би помогли лијечење мале Ленке
Цијене нафте у паду Цијене нафте у паду
Марко и Зоран трче до Острога за живот мале Ленке Марко и Зоран трче до Острога за живот мале Ленке
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  20h 13m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  20h 48m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  14h 40m
  0
 • Премијера документарне драме „Ко камен“ у Народном позоришту: Веленка Брстинова и кћер јој Драгана
  17h 0m
  0
 • Опљачкана Светлана Ценић, аналитичарка има поруку за крадљивца
  9h 50m
  6