Zlato za Taru Jokić u Zenici

05.09.2022. 16:41
0
IZVOR: katera.news

U organizaciji Teniskog kluba “Čelik” iz Zenice proteklog vikenda održan je teniski turnira za juniorke do 14 godina starosti.

Otvoreno prvenstvo Zenice turnir je druge kategorije iz kalendara Teniskog saveza BiH za 2022. godinu.

Dvanaestogodišnja Tara Jokić bila je bolja u finalu turnira od Nikoline Kovačević iz TK “Doboj”.

Ovo je prvo zlato za Taru na U14 turniru iako tek od sljedeće godine zvanično startuje u starijoj kategoriji. U nastavku sezone slijedi joj još jedan turnir iz starije kategorije u Kiseljaku.

- Ovo je inače bila najuspješnija sezona za mladu Paljanku do sada. Zaigrala je za reprezentaciju BiH, te zajedno sa saigračicama odvela BiH u polufinale kvalifikacija Ljetnjeg prvenstva Evrope što je prvi put pošlo za rukom bilo kojoj teniskoj reprezentaciji BiH do sada – naveli su iz kluba.

Poslije istorijske pobjede u Češkoj, a na poziv Teniskog saveza Republike Srpske, odradila je pripremni kamp za najbolje tenisere i teniserke uzrasta do 14 godina u Banjaluci.

Ova mlada teniserka izrazila je zahvalnost svim dobrim ljudima koji uviđaju njen talenat i pružaju joj podršku na putu ka vrhu svjetske teniske scene.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Tara Jokić zlatna u Banjaluci Tara Jokić zlatna u Banjaluci
Mladić ispitan zbog paljenja zastave Srpske u Zenici, saslušani i organizatori skupa Mladić ispitan zbog paljenja zastave Srpske u Zenici, saslušani i organizatori skupa
U Zenici zapaljena zastava Srpske, huligani uzvikivali "Alahu ekber" i "Tekbir" (VIDEO) U Zenici zapaljena zastava Srpske, huligani uzvikivali "Alahu ekber" i "Tekbir" (VIDEO)
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    4h 4m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    22h 9m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    18h 18m
    0
  • Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
    21h 57m
    4
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    16h 25m
    0