Мандић: Под хитно смијенити Градски одбор СНС Београд, са Небојшом Стефановићем на челу

15.05.2021. 16:38
0
ИЗВОР: kurir.rs

Члан Градског одбора СНС Владимир Мандић је истакао да у СНС-у има неколико "трулих јабука" које под хитно треба уклонити.

- Као члан Градског одбора СНС Београд од 2009. године, одборник града Београда од 2012. до 2018. године и понајвише, као неко ко воли и поштује своју странку - ону која ме је учинила поноснијим но икад што сам Србин и никад задовољнијим тиме шта је све велико и добро урађено за нашу Србију, али и нашу Републику Српску - мислим, али и тражим да се под хитно смијени Градски одбор СНС Београд, на челу са Небојшом Стефановићем, што је и најважније- навео је Мандић у писаној изјави.

Ради се о неколико "трулих јабука" које под хитно треба уклонити, како бисмо још брже напредовали за будућност наше дјеце, појаснио је Владимир Мандић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Мандић се, након забране уласка у Црну Гору, вратио у Републику Српску Мандић се, након забране уласка у Црну Гору, вратио у Републику Српску
Ћутање о бомбардовању избјеглица Хрвати намећу као европску вриједност Ћутање о бомбардовању избјеглица Хрвати намећу као европску вриједност
Стефановић: Обавезни војни рок је реална потреба војске Стефановић: Обавезни војни рок је реална потреба војске
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    10h 24m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    1h 32m
    1
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 45m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    4h 15m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    21h 33m
    0