Mandić: Pod hitno smijeniti Gradski odbor SNS Beograd, sa Nebojšom Stefanovićem na čelu

15.05.2021. 16:38
0
IZVOR: kurir.rs

Član Gradskog odbora SNS Vladimir Mandić je istakao da u SNS-u ima nekoliko "trulih jabuka" koje pod hitno treba ukloniti.

- Kao član Gradskog odbora SNS Beograd od 2009. godine, odbornik grada Beograda od 2012. do 2018. godine i ponajviše, kao neko ko voli i poštuje svoju stranku - onu koja me je učinila ponosnijim no ikad što sam Srbin i nikad zadovoljnijim time šta je sve veliko i dobro urađeno za našu Srbiju, ali i našu Republiku Srpsku - mislim, ali i tražim da se pod hitno smijeni Gradski odbor SNS Beograd, na čelu sa Nebojšom Stefanovićem, što je i najvažnije- naveo je Mandić u pisanoj izjavi.

Radi se o nekoliko "trulih jabuka" koje pod hitno treba ukloniti, kako bismo još brže napredovali za budućnost naše djece, pojasnio je Vladimir Mandić.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Mandić se, nakon zabrane ulaska u Crnu Goru, vratio u Republiku Srpsku Mandić se, nakon zabrane ulaska u Crnu Goru, vratio u Republiku Srpsku
Ćutanje o bombardovanju izbjeglica Hrvati nameću kao evropsku vrijednost Ćutanje o bombardovanju izbjeglica Hrvati nameću kao evropsku vrijednost
Stefanović: Obavezni vojni rok je realna potreba vojske Stefanović: Obavezni vojni rok je realna potreba vojske
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    9h 43m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    10h 58m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    16h 49m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    15h 16m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    17h 8m
    0