Мбапе: Знаћу гдје ћу играти наредне сезоне до почетка Европског првенства

22.03.2024. 21:16
0
ИЗВОР: Танјуг

Француски фудбалер Килијан Мбапе изјавио је на конференцији за медије пред меч са Њемачком, да ће знати гдје ће играти наредне сезоне до почетка Европског првенства.

Мбапе (25) је у ПСЖ стигао 2017. године из Монака. Он је ове сезоне за клуб из Париза одиграо 31 меч у свим такмичењима и постигао је 32 гола.

Мбапе има уговор са Пари Сен Жерменом до краја сезоне и више пута је одбио да продужи сарадњу са клубом из Париза, пошто је наводно договорио прелазак у Реал на крају сезоне.

- Знаћу до почетка Европског првенства гдје ћу играти. Бићу фокусиран на Европско првенство када дође време за то. Сада сам концентрисан на оно што нас чека, а то је Њемачка. За мене то сада није тема размишљања. Сада сам једино фокусиран на то како да постигнем хет-трик, више ми то значи него размишљање да ли ћу остати или не. Сви у репрезентацији смо фокусирани на оно што нас чека - истакао је Мбапе.

Коментари 0
Повезане вијести
Мбапе напушта ПСЖ! Мбапе напушта ПСЖ!
Удружење студената буџетским новцем одвлачи студенте са опустјелих универзитета у Српској Удружење студената буџетским новцем одвлачи студенте са опустјелих универзитета у Српској
Шта млади мисле о животу у Српској Шта млади мисле о животу у Српској
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    19h 26m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    20h 10m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    9h 46m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    13h 50m
    0
  • Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
    19h 54m
    3