Медицинари се минутом ћутања опростили од колегинице која је скоком са зграде извршила самоубиство

20.05.2020. 18:50
0
ИЗВОР: Kurir

Колегијум запослених у КБЦ Бежанијска коса, у коме се једна медицинска сестра убила скоком са зграде болнице, почео је минутом ћутања како би колеге одале почаст настрадалој жени.

– На колегијуму који сам водила позвала сам колеге да се на почетку опростимо од наше драге колегинице минутом ћутања и тако јој одамо посљедњу почаст. Рекла сам да је била изузетан човјек и професионалац у свом послу и увијек колегијална, то је огроман губитак за све нас. Данас смо у име колектива болнице објавили читуљу. Дубоко сам потресена свиме што се десило – рекла је директорка КБЦ Бежанијска коса, Марија Здравковић.

Трагедија се догодила јуче у пријеподневним часовима, око седам сати, након што је медицинска сестра дошла у смјену. Према ријечима њених колега, ништа није слутило да би могла да се догоди оваква трагедија. Описали су је као добру колегиницу, врло љубазну и вриједну.

– Посљедњих мјесеци смо због пандемије радили пуном паром, наша болница је била једна од ковид болница. Због чега се колегиница одлучила на самоубиство зна само она. Чуо сам да је наводно дуже вријеме била на терапији, имала је неку врсту депресије. Међутим, нормално је радила и није се жалила да јој је лоше или тешко. Била је дивна колегиница, веома одговорна и љубазна према свима. Знамо да је имала унуче, о коме је често причала са осталим сестрама. Сви смо страшно потресени и не можемо да вјерујемо шта се догодило – испричао је за Курир један од запослених у КБЦ Бежанијска коса.

Коментари 0
Повезане вијести
Медицинска сестра скочила са зграде болнице, преминула на лицу мјеста Медицинска сестра скочила са зграде болнице, преминула на лицу мјеста
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 53m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 38m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 37m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 49m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    14h 43m
    0