Међународни сајам домаћих производа

10.05.2022. 09:18
0
ИЗВОР: srna.rs

Међународни сајам домаћих производа биће одржан од 12. до 14. маја у спортској дворани у Рудом, а своје производе представиће више од 100 излагача из БиХ, Црне Горе и Србије.

 На Сајму ће своје производе представити пчелари, воћари, затим произвођачи сувог меса, млијечних прерађевина, сокова, џемова, препеличијих јаја, као и занатлије дрводеље и произвођачи вина.

Директор Центра за туризам и спорт и један од организатора Владимир Брадоњић рекао је да сајамска манифестација, осим изложбеног карактера, има и забавни дио.

– Припремили смо спектакл, концерт Дејана Матића који ће бити одржан у петак, 13. маја, у Спортској дворани, а улаз ће бити бесплатан –  истакао је Брадоњић.

Координатор ове манифестације Катарина Ђуровић рекла је да је ове године на Сајму планирано такмичење дјеце основних школа у пјевању, те избор најбољег рада основаца на задату тему, док средњошколци представљају занимања својих школа.

Организатор сајма је Јавна установа за туризам и спорт Рудо, а покровитељ Сајма је општина Рудо, као и бројни спонзори и донатори.

Коментари 0
Повезане вијести
Из Рудог ка манастиру Острог кренуло 13 ходочасника Из Рудог ка манастиру Острог кренуло 13 ходочасника
Активан хуманитарни број 1412 за малог Вукашина – Будимо хумани! Активан хуманитарни број 1412 за малог Вукашина – Будимо хумани!
Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    21h 45m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    18h 17m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    21h 1m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    16h 39m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    13h 11m
    0