Мићић истиче да је ауто-пут развојна шанса и за Бијељину

09.10.2019. 10:53
0
ИЗВОР: Srna

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић рекао је да је ауто-пут Београд-Сарајево, који ће бити грађен, велика развојна шанса и за Бијељину и Семберију, али и цијели сјевероисточни дио Републике Српске и БиХ.

– Нова саобраћајница ће нас, неупоредиво боље него тренутно, повезати са великим тржиштима и бити наш додатни адут приликом привлачења инвестиција, отварању радних мјеста и задржавању становништва на овим просторима – оцијенио је Мићић.

Он је навео да је Бијељина локална заједница на тромеђи држава, географски отворена према сјеверној Србији, западу Републике Српске, односно бањалучкој регији и ка југу према Зворнику, Тузли и даље према Сарајеву.

– Захвални смо, прије свега Србији и предсједнику Александру Вучићу, на одлуци да траса ауто-пута од Београда до Сарајева иде преко Бијељине и вјерујемо да ће се већ за неколико година и у пракси показати да је та одлука била исправн – рекао је Мићић.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 15m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    16h 12m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    14h 34m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    23h 47m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    16h 48m
    3