Милићи: Почели “Дани Милутина Миланковића”

11.05.2020. 17:42
0
ИЗВОР: Srna

Овогодишња манифестација "Дани Милутина Миланковића", по којој Средњошколски центар у Милићима и носи назив, организована је симболично - примјерено актуелној ситуацији изазваној пандемијом вируса корона, рекла је Срни директор ове васпитно-образовне установе Весна Богичевић.

Богичевићева је навела да се програм овогодишње манифестације, која ће трајати до петка, 15. маја, из разумљивих разлога разликује од ранијих.

-Ове године овдје неће бити ученика ни већине професора, нећемо имати прилику да угостимо ни општинске званичнике, ни наше драге госте из београдског удружења `Милутин Миланковић` и других школа у региону које носе назив по овоме великом научнику, али, вјерујем, да смо припремили квалитетан програм- рекла је Богичевићева приликом симболичног отварања манифестације.

Она је објаснила да ће срж овогодишњег програма бити да се ученицима пружи прилика да, кроз различите пројекте, индивидуално или тимски, представе властите презентације, есеје, квизове знања и све оно што сматрају да се дотиче теме - живота и дјела Милутина Миланковића.

-Радови ће бити представљени могућностима која пружа онлајн настава, а најбољи ће бити и награђени- додала је Богичевићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје
Лице са хладним оружјем угрожавало грађане у центру града Лице са хладним оружјем угрожавало грађане у центру града
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22h 51m
    0
  • Крађа у Палама
    21h 9m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    17h 36m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    20h 24m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    13h 45m
    0