Милићи: Почели “Дани Милутина Миланковића”

11.05.2020. 17:42
0
ИЗВОР: Srna

Овогодишња манифестација "Дани Милутина Миланковића", по којој Средњошколски центар у Милићима и носи назив, организована је симболично - примјерено актуелној ситуацији изазваној пандемијом вируса корона, рекла је Срни директор ове васпитно-образовне установе Весна Богичевић.

Богичевићева је навела да се програм овогодишње манифестације, која ће трајати до петка, 15. маја, из разумљивих разлога разликује од ранијих.

-Ове године овдје неће бити ученика ни већине професора, нећемо имати прилику да угостимо ни општинске званичнике, ни наше драге госте из београдског удружења `Милутин Миланковић` и других школа у региону које носе назив по овоме великом научнику, али, вјерујем, да смо припремили квалитетан програм- рекла је Богичевићева приликом симболичног отварања манифестације.

Она је објаснила да ће срж овогодишњег програма бити да се ученицима пружи прилика да, кроз различите пројекте, индивидуално или тимски, представе властите презентације, есеје, квизове знања и све оно што сматрају да се дотиче теме - живота и дјела Милутина Миланковића.

-Радови ће бити представљени могућностима која пружа онлајн настава, а најбољи ће бити и награђени- додала је Богичевићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје
Лице са хладним оружјем угрожавало грађане у центру града Лице са хладним оружјем угрожавало грађане у центру града
Најчитаније
 • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
  19h 24m
  12
 • Помјера се старосна доб за пријевремену пензију у Српској
  22h 28m
  0
 • Петогодишњак се угушио чепом од сока
  14h 8m
  0
 • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
  13h 21m
  0
 • Априлска пензија 30. априла
  15h 29m
  1