Милићи: Почели “Дани Милутина Миланковића”

11.05.2020. 17:42
0
ИЗВОР: Srna

Овогодишња манифестација "Дани Милутина Миланковића", по којој Средњошколски центар у Милићима и носи назив, организована је симболично - примјерено актуелној ситуацији изазваној пандемијом вируса корона, рекла је Срни директор ове васпитно-образовне установе Весна Богичевић.

Богичевићева је навела да се програм овогодишње манифестације, која ће трајати до петка, 15. маја, из разумљивих разлога разликује од ранијих.

-Ове године овдје неће бити ученика ни већине професора, нећемо имати прилику да угостимо ни општинске званичнике, ни наше драге госте из београдског удружења `Милутин Миланковић` и других школа у региону које носе назив по овоме великом научнику, али, вјерујем, да смо припремили квалитетан програм- рекла је Богичевићева приликом симболичног отварања манифестације.

Она је објаснила да ће срж овогодишњег програма бити да се ученицима пружи прилика да, кроз различите пројекте, индивидуално или тимски, представе властите презентације, есеје, квизове знања и све оно што сматрају да се дотиче теме - живота и дјела Милутина Миланковића.

-Радови ће бити представљени могућностима која пружа онлајн настава, а најбољи ће бити и награђени- додала је Богичевићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи" Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи"
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 19m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 18m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 54m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 15m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 58m
    9