М:тел: Изаберите идеалан поклон за предстојеће празнике (ФОТО)

22.12.2020. 15:32
0
ИЗВОР: Катера

Крај године је вријеме у којем се радујемо заједничким тренуцима мира, љубави и топлине које ћемо провести са породицома а веселимо се и даривању.

Из м:тел понуде припремили су неколико приједлога којима можете изненадити најближе или почастити себе пред надолазеће празнике.

Осим тачног времена, паметни сатови надопуњују могућности вашег паметног телефона, прате ваше активности и брину о вашем здрављу. Из м:тел понуде изаберите паметни сат по вашој мјери, а ми вам препоручујемо "Huawei Watch GT2 Pro" у класичној или спортској варијанти за мушкарце или Huawei Watch GT2 намијењен њежнијем полу.

Слика

Ови модели представљају савршени баланс умјетности и технологије, дизајнирани су да се прилагоде вашем стилу, али и да буду ваш вјерни пратилац при свакодневним активностима.

Зимско вријеме може бити испуњено динамичним спортским активностима, попут скијања, а за све оне жељне авантура препоручујемо најновији модел "GoPro" акционе камере, GoPro HERO 9 Black која је поставила нове стандарде за снимање динамичних сцена. Овај модел није ништа препустио случају, "HERO 9 Black" нуди више резолуције, више екрана и више забаве.

Слика

Из богате м:тел понуде паметних телефона, препоручујемо правог шампиона средње категорије, Xiaomi Redmi Note 9 Pro који наставља традицију "Redmi" серије да много тога нуди по веома повољној цијени.

Овај модел карактерише невјероватна 64 MP Quad камера која је спремна за сваку ситуацију. Фотографишите попут професионалца, снимајте ултра детаљне фотографије или видео снимке 4К резолуције.

Слика

Са избором Xiaomi Redmi Note 9 Pro телефона сигурно нећете погријешити а не треба заборавити да ћете са њим и аутоматски учествовати у вриједној наградној игри: m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!

Припремите се и за празнични телевизијски програм, а популарне серије и филмове је најбоље пратити на великом екрану. Уз м:тел понуду, избор новог телевизора никад није био једноставнији.

Слика

Препоручујемо вам Philips 55PUS7085 Smart телевизор који вам пружа најпопуларније ТВ технологије, укључујући 4K UHD, Android TV, Ambilight i биоскопску слику и звук.

Више информација о уређајима из м:тел понуде потражите на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на број 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    22h 13m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 48m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    5h 47m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    4h 14m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 6m
    0