М:тел поново у посјети Вукосављу

22.05.2023. 10:11
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел је 19. маја 2023. године, поново посјетила Вукосавље, како би однијела пакете помоћи социјално угроженој категорији становништва ове општине.

Претходне године, у оквиру акције Нисте сами, имате пријатеље, компанија м:тел је донирала пакете хране и хигијенских производа Центру за социјални рад Вукосавље, а за потребе њихових штићеника. И ове године, представници компаније м:тел посјетили су Центар за социјални рад у овој општини, и том приликом им уручила 30 пакета помоћи.

- Ово није први пут да смо у Вукосављу, како бисмо Центру за социјални рад помогли да помогну онима којима је помоћ најпотребнија. Путем акције ’Нисте сами, имате пријатеље’ која траје од 2021. године, посјетили смо много крајева у БиХ, однијели много пакета хране и хигијенских производа, дрва за огрјев, грађевинског материјала, обновили куће, фискултурне сале, школе, даривали потребну опрему и алат, али и пружили друге облике помоћи - изјавила је овом приликом Сандра Станић, главни сарадник за друштвену одговорност компаније м:тел.

Центар за социјални рад Вукосавље, поводом Међународног дана породице, који се обиљежава 15. маја, покренуо је акцију прикупљања пакета помоћи за најугроженије породице ове општине.

По ријечима директорке Центра Тање Прњић, ова акција се односи на породична домаћинства која живе у тешким материјалним и социјалним условима.

- Нашој хуманитарној акцији поводом Међународног дана породице се одазвала компанија м:тел којој захваљујем на хуманости коју је и овога пута исказала. Надамо се да ћемо имати одазив и од осталих привредних субјеката, те да ћемо и убудуће организовати овакве акције прикупљања пакета помоћи - рекла је Прњић.

Како и приликом претходних реализованих оваквих и сличних донација у оквиру акције „Нисте сами, имате пријатеље“, представници м:тел-а су нарочито нагласили да друштвена одговорност представља важан сегмент пословања ове компаније, као и да се надају да ће њихов примјер бити мотивација и осталима да помажу заједници и појединцима којима је помоћ потребна.

Коментари 0
Повезане вијести
Изаберите TCL 55C735 и на поклон добијате паметни робот усисивач Изаберите TCL 55C735 и на поклон добијате паметни робот усисивач
Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди
М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици
Најчитаније
 • Пријављен мушкарац из Хан Пијеска због клевете на „Фејсбуку“
  12h 51m
  0
 • У саобраћајној незгоди на Равној Романији тешко повријеђен возач
  14h 24m
  0
 • Милош Црњански - најпоетичнији српски писац, аутор "Сеоба"
  15h 31m
  0
 • Реакција ОБО „Илиџански борац“ на објаву Аднана Рондића
  10h 28m
  0
 • Осумњичени да су крали месо са сточног гробља па га продавали
  10h 59m
  0