М:тел поново у посјети Вукосављу

22.05.2023. 10:11
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел је 19. маја 2023. године, поново посјетила Вукосавље, како би однијела пакете помоћи социјално угроженој категорији становништва ове општине.

Претходне године, у оквиру акције Нисте сами, имате пријатеље, компанија м:тел је донирала пакете хране и хигијенских производа Центру за социјални рад Вукосавље, а за потребе њихових штићеника. И ове године, представници компаније м:тел посјетили су Центар за социјални рад у овој општини, и том приликом им уручила 30 пакета помоћи.

- Ово није први пут да смо у Вукосављу, како бисмо Центру за социјални рад помогли да помогну онима којима је помоћ најпотребнија. Путем акције ’Нисте сами, имате пријатеље’ која траје од 2021. године, посјетили смо много крајева у БиХ, однијели много пакета хране и хигијенских производа, дрва за огрјев, грађевинског материјала, обновили куће, фискултурне сале, школе, даривали потребну опрему и алат, али и пружили друге облике помоћи - изјавила је овом приликом Сандра Станић, главни сарадник за друштвену одговорност компаније м:тел.

Центар за социјални рад Вукосавље, поводом Међународног дана породице, који се обиљежава 15. маја, покренуо је акцију прикупљања пакета помоћи за најугроженије породице ове општине.

По ријечима директорке Центра Тање Прњић, ова акција се односи на породична домаћинства која живе у тешким материјалним и социјалним условима.

- Нашој хуманитарној акцији поводом Међународног дана породице се одазвала компанија м:тел којој захваљујем на хуманости коју је и овога пута исказала. Надамо се да ћемо имати одазив и од осталих привредних субјеката, те да ћемо и убудуће организовати овакве акције прикупљања пакета помоћи - рекла је Прњић.

Како и приликом претходних реализованих оваквих и сличних донација у оквиру акције „Нисте сами, имате пријатеље“, представници м:тел-а су нарочито нагласили да друштвена одговорност представља важан сегмент пословања ове компаније, као и да се надају да ће њихов примјер бити мотивација и осталима да помажу заједници и појединцима којима је помоћ потребна.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    16h 50m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    24m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    19h 33m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    14h 25m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 18m
    0