У Источном Сарајеву 9 лица прекршило забрану кретања

27.03.2020. 10:39
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево су дана 26.3.2020. године због непоштовања Закључка Републичког штаба за ванредне ситуације Републике Српске о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Српске, санкционисали девет лица. Од наведеног броја, пет лица је прекршило забрану кретања током полицијског часа, док су четири лица прекршила забрану кретања лица на јавним површинама преко 65 година живота, и више.

Полицијска управа Источно Сарајево апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (КОВИД-19) у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења корона „SARS-CoV-2 и „КОВИД-19“ болести на територији Републике Српске.

Полицијски службеници наставиће предузимати мјере и радње из своје надлежности према онима који се не буду придржавали свих мјера прописаних одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 28m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 3m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    7h 2m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 29m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 21m
    0