U Istočnom Sarajevu 9 lica prekršilo zabranu kretanja

27.03.2020. 10:39
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su dana 26.3.2020. godine zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske, sankcionisali devet lica. Od navedenog broja, pet lica je prekršilo zabranu kretanja tokom policijskog časa, dok su četiri lica prekršila zabranu kretanja lica na javnim površinama preko 65 godina života, i više.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (KOVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja korona „SARS-CoV-2 i „KOVID-19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske.

Policijski službenici nastaviće preduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti prema onima koji se ne budu pridržavali svih mjera propisanih odlukama Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO) U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka" Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    15h 13m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    13h 27m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    11h 17m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    14h 32m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    9h 15m
    0