Надал отворио душу: Не брине ме само оперисани кук

04.12.2023. 21:44
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Рафаел Надал објавио је да се враћа на терен и да ће играти у Аустралији. Покушаће да види како се осјећа на теренима у Бризбејну прије коначне одлуке око учешћа на првом гренд слему сезоне у Мелбурну.

Док ради на припреми за повратак одлучио је да се огласи пред камерама и да каже шта га све мучи. Признао је да се плаши и да не зна шта да очекује од себе.

Посљедњи званичан меч играо је баш на Аустралијан опену прошле године и од тада је ван терена. Имао је и операцију кука.

- Плашио сам се да објавим одређене ствари, јер се нисам такмичио годину дана и имао сам операцију кука. Оно што ме највише брине није кук, него све остало. Вјерујем да сам спреман, вјерујем и надам се да ће ствари ићи како треба и да ћу моћи да уживам на терену. Прошло је много времена... - почео је Надал.

Жели поново да изађе на терен и да се такмичи.

- Прво желим да осјетим те нерве, ту наду, страхове, сумње. Од себе очекујем да не очекујем ништа. То је истина. Увијек сам од себе захтијевао максимум, тако је било током цијеле каријере. Сада сам у другачијој ситуацији која је неистражен терен за мене - преноси Мондо.

Обећао је да неће одустати, како год да ствари крену.

- Не смијем сада од себе да тражим тај максимум, и морам да пихватим да ће ствари можда бити баш тешке на почетку и морам да опростим себи ако то буде лоше и да дам себи времена. Постоји шанса да крене лоше, али знам да можда у блиској будућности све то може да се промијени, морам да наставим да вјерујем и да радим и надам се да ће бити добро и у физичком смислу - закључио је Надал.

Коментари 0
Повезане вијести
Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
Надал у осмини финала Мадрида Надал у осмини финала Мадрида
Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО) Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    17h 51m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    17h 22m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    13h 38m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    17h 45m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    9h 33m
    2