Наставља се потрага за тијелом Данке Илић

05.04.2024. 09:02
3
ИЗВОР: nezavisne.com

Потрага за тијелом убијене двогодишње дјевојчице Данке Илић у мјесту Бањско Поље код Бора синоћ је заустављена због мрака, а претпоставља се да ће се данас наставити у селу Злот, одакле је један од осумњичених за убиство, јавља репортер Тањуга из Бањског Поља.

Тренутно нема нових информација у вези потраге за тијелом дјевојчице, због чијег су убиства јуче ухапшене двије особе.

Претпоставља да се претражују друга мјеста, као и да је јуче, осим дивље депоније, гдје су, по првим изјавама, починиоци злочина бацили тијело дјевојчице, претрага извршена на неколико локација, између осталог претражена је и кућа једног од осумњичених, Срђана Јанковића у селу Лука.

У кући су, како јавља њихов репортер, били и припадници Жандармерије, а претражили су и салаш дједа осумњиченог, који се налази неколико километара одатле.

Терен се интензивно претражује на више локација, јер, како је јуче рекао министар унутрашњих послова Братислав Гашић, постоји сумња да је један од осумњичених пребацио тијело са дивље депоније, гдје су га првобитно однијели, на другу локацију.

Грађани Бора у близини мјеста гдје се несрећа догодила пале свијеће за страдалу Данку Илић, а нико од мјештана не може да вјерује да је ово епилог, јер су се сви надали да је дјевојчица отета и да је жива, пише Танјуг.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а припадници Министарства унутрашњих послова јуче су, након десетодневне опсежне акције, детаљних провјера свих трагова и информација ухапсили С.Ј. (50) и Д.Д. (50), обојица из Бора, због сумње да су убили дјевојчицу.

Двојица осумњичених у потпуности су признали извршење овог злочина, саопштио је МУП.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Krle 05.04.2024. 22:22
    Sotone u ljudskom obliku, monstrumi igraju prljavu igru sa policijom, samo ih zamajavu i zavlače, a nikako da otkriju lokaciju gdje je tijele okrutno ubijene djevojčice. Bez pendreka i dobrih batina monstrumi neće reći pravu istinu. Titova UDB-a bi to riješila za kratko vrijeme, propijevale bi sotone u sekundi.
  • Generic placeholder image
    Маша 05.04.2024. 13:58
    Ма тући говна док не кажу!
  • Generic placeholder image
    Petar 05.04.2024. 10:12
    Pa šta maze i štede ovu dvojicu? Je li treba posle svega još da ih mole da kažu gdje je tijelo?? Propjevali bi oni brzo da je sreće i drugačijeg zakona
Повезане вијести
Детаљи смрти Светлане Драгијевић: "Била је болесна, изненада јој је позлило" Детаљи смрти Светлане Драгијевић: "Била је болесна, изненада јој је позлило"
Нови свједоци у случају убиства Данке Илић Нови свједоци у случају убиства Данке Илић
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    18h 48m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    16h 50m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    15h 43m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    15h 48m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    14h 51m
    1