"Немојте ми давати лажну наду, јер желим да живим" (ВИДЕО)

15.12.2021. 22:24
2
ИЗВОР: srpskainfo.com

Милица Адамовић се прије мјесец дана огласила насмијана и саопштила вијест да, послије много перипетија, има новог донора бубрега.

Међутим, данас, мјесец дана касније, Милица је уплакана, јер је и овај, трећи донор, одустао.

– Опет немам добре вијести. И трећи донор је одустао, и то на самом крају. Не могу да разумијем то. Јер увијек апелујем: одлучите, донесите одлуку, ништа од тога није морање, будите истрајни у томе. И ако нешто дође, реците ми на вријеме, не кад дође крај, јер ја док не дође тај крај плаћам анализе, типизацију, и разне таксе, све се плаћа. Добар дан се плаћа данас. Ја разумијем и страх, заиста, али дајте људи, ставите се на моје мјесто. Једино то могу да кажем – рекла је Милица и додала:

– Или да неко вама близак проживљава све ово што ја проживљавам. Морам сад да споменем и мајку моју која је болесна, и брата, моју ситуацију стамбену, подстанар сам. Лоше ми је и овдје гдје живим, психичку тортуру доживљавам. Још поред свега тога, борим се да останем у животу. Једноставно вас молим, ко год жели и може да ми помогне да буде истрајан у томе и буде ту до краја. Јер ако мислиш да не можеш или ниси сигуран, немој ми се јавити на апел. Немој ми давати лажну наду са тим истим животом јер ја људи желим да живим. Ово заиста дуго траје, преноси Телеграф.


Милица се у обаћању јавности расплакала.

– Рекла сам да нећу да плачем. Молим вас, ко год може и жели да ми помогне, нека се консултује са својом породицом. И ако можете да ми помогнете искрено, јавите се. Потребан ми је донор са нулта крвном групом и који има изнад 25 година. Посљедњи донор је имао 35 донор, обећање је дао и на самом крају је одустао. Ја сам једва чекала да вам јавим људи успјели смо, али нисам дочекала. Некако ме много психички све ово пореметило, некако ми је све горе него што је било. Али кад видим мајку и брата кажем, себи мораш, а мораш и због људи. И борићу се и успјећемо, ја знам да ћемо успјети и нећу да одустанем никада. Заиста нећу – рекла је Милица.

Подсјећамо, Милица је и средином августа ове године отпутовала у Истанбул са Раисом Лошић која је требало да јој буде донор, међутим, турска комисија је одбила ову могућност и Милица се из Истанбула вратила разочарана. Претходно ју је контактирао и Кристијан Голубовић и рекао да и он жели да јој буде донор.

Милици је 2009. године, када је имала свега 18 година, због погрешних дијагноза одстрањен лијеви бубрег.

Како Милица нема живог сродника који би могао да јој донира бубрег, једина нада је да се трансплантацију уради у иностранству

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Pale 16.12.2021. 21:57
    E mukica moja, jeste jaka, da ti djete dragi Bog da snage i volje i da ti pomogne!!!!!!! 😤😤😤😤😤😤😤
  • Generic placeholder image
    Reklama 16.12.2021. 09:47
    Sram ih bilo, te "donore" - sakupljaju jeftine poene na "volju da budu donori", moleći se u sebi da ne odgovaraju. Kad se utvrdi da mogu dati bubreg, onda se izvlače na kojekakve načine. Ja bih to kažnjavala. Znači, dobiješ reklamu kao neki "humanitarac", a samo na sebe misliš. Ja bih im odmah neki ugovor sastavila, da plate odštetu ako odustanu, pa da vidim ko će se javiti. Ljigavci
Повезане вијести
Мајка поклонила бубрег ћерки и дала јој шансу за нови живот Мајка поклонила бубрег ћерки и дала јој шансу за нови живот
Рогатичанин Синиша Драшковић стигао кући Рогатичанин Синиша Драшковић стигао кући
Рогатичанин Синиша добио нови бубрег Рогатичанин Синиша добио нови бубрег
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    9h 53m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    21h 53m
    8
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    23h 27m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    7h 22m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    6h 40m
    0