Нестраначки посматрачи без проблема у Сребреници и Добоју

21.02.2021. 11:59
0
ИЗВОР: Nezavisne.com

 Коалиција за слободне и поштене изборе "Под лупом" обавјештава јавност да је на изборни дан у граду Добоју и општини Сребреница ангажовала стотину грађанских, нестраначких посматрача изборног дана који ће посматрати цијелокупни изборни процес на скоро свим бирачким мјестима у Добоју и свим бирачким мјестима у Сребреница као и у Градској изборној комисији града Добоја и Општинској изборној комисији Сребреница.

Посматрачи Коалиције "Под лупом" су до сада пропратили уређење и отварање бирачких мјеста, а наставиће пратити процес гласања, затварање бирачких мјеста и процес бројања гласова.

За разлику од локалних избора 2020. Године, одржаних 15. новембра 2020. гдје је посматрачима Коалиције "Под лупом" забрањен приступ на већини бирачких мјеста у Добоју, чиме је прекршен Изборни закон БиХ и што је и један од разлога због којих је Централна изборна комисија поништила изборе у Добоју, на поновљеним изборима свим посматрачима Коалиције "Под лупом" омогућен је несметан приступ на свим бирачким мјестима на које су били распоређени и у Добоју и у Сребреници.

Коментари 0
Повезане вијести
Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посљедњег тренутка Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посље...
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Ухапшен због насиља у породици, одузети муниција и оружје Ухапшен због насиља у породици, одузети муниција и оружје
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 46m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    4h 57m
    3
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    20h 43m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    19h 5m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    21h 19m
    3