Новак Ђоковић с породицом одмара у хотелу "Пино" на Требевићу

13.07.2020. 14:00
0
ИЗВОР: IS Radio/Катера

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић стигао јеса породицом у Сарајево, Одмор је почео у хотелу "Пино" на Требевићу гдје га је срела и екипа портала "Кликс".

Ђоковић се недавно опоравио од коронавируса, а како се ова зараза појавила на турниру "Адрија Тур", чији је он организатор, његов првобитни долазак у главни град БиХ, у којем је требао играти егзибициони меч против Дамира Џумхура, отказан је.

Први тенисер свијета и његова породица нису се дуго задржавали у самом центру града, него су одмах отишли на Требевић, у хотел "Пино Натуре".

Ђоковић је раније неколико пута говорио како има велику жељу да доће у Сарајево и то је планирао да уради као завршни дио етапе "Адрија Тура", но како се коронавирус појавио међу тенисерима, турнир је отказан, а самим тим и његов долазак у главни град БиХ.

Како преносе медији, Ђоковић ће током боравка у БиХ посјетити и пирамиде у Високом, а у Сарајеву ће боравити до сриједе. Његов домаћин у Високом биће Семир Османагић.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму
Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву? Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    5h 5m
    7
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 1m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    22h 46m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    19h 45m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    20h 57m
    0