Обавјештење о планираним прекидима електричне енергије

06.09.2022. 08:02
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче у Палама, Рогатици и Вишеграду да ће данас доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије због радова на мрежи.

У Рогатици ће, данас aли и наредна три дана, због радова на 10 кВ воду Пилана-Сладара доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7.00 до 19.00 часова потрошачима у насељима Гуждељи, Добрашина, Закомо, Козадре, Боровско и Ракитница.

У Палама ће због радова на 10 кВ воду Боговићи доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Космај, Стајна, Подмједник, Добра Вода, Буђ, Виноград и Г. Винча.

У Вишеграду ће због радова на 10 кВ воду Међеђа доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељу Меремишље.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 37m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 10m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 36m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 49m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 18m
    3