Обавјештење возачима са подручја Источног Новог Сарајева (ФОТО)

05.06.2023. 14:18
3
ИЗВОР: katera.news

У оквиру љетњег уређења општине Источно Ново Сарајево, током овог и наредног мјесеца, Комунална полиција и припадници МУП-а Републике Српске реализоваће акцију појачаног надзора над поштивањем прописа о паркирању на јавним паркиралиштима на територији ове општине.

У склопу поменуте акције, припадници Комуналне полиције и МУП-а Српске почели су са контолом неисправних, оштећених и нерегистрованих возила паркираних на јавним паркиралиштима на подручју ове локалне заједнице.

Из ове општине су обавијестили све власнике да су до 25. јуна дужни да неисправна, оштећена и нерегистрована возила уклоне са јавних површина.

Обавјештење, у писаној форми и одштампано, закачено је на сва спорна возила са јавних паркиралишта у општини Источно Ново Сарајево.

Како је наведено у обавјештењу, уколико наведена лица не поступе по наложеном биће им издат прекршајни налог и рјешење о уклањању возила, а све трошкове сносиће власник возила.

Слика

Подсјећамо, у складу са Одлуком о јавним паркиралиштима општине Источно Ново Сарајево, на јавним паркиралиштима забрањено је паркирање возила без регистарских ознака и нерегистрованих возила са таблицама, остављање неисправног и хаварисаног возила, непоштивање хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације и друга непрописна паркирања.

Коментари 3
 • Generic placeholder image
  Skijaš 05.06.2023. 20:10
  Jednostavno, izbušite mu gume pa nek' parkira opet. Koliko čujem to se već desilo na parkingu kod nove dvorane.
 • Generic placeholder image
  Hilandarska 05.06.2023. 15:56
  Upravu si druze! Sta cemo sa tim vlasnicima,koji zive kilometar od "placa" u 5-oj zgradi? Slucaj preko puta Brcko Gas pumpe,stanari nemaju gdje parkirati ali zato gospodin prodaje raspala auta a zivi kilometar dalje,dobra mu lokacija,jos kad je rijec o bivsem policajcu nema dilema da ce ostati vozila tu gdje jesu
 • Generic placeholder image
  Zire 05.06.2023. 15:46
  Koje je rješenja za vlasnike auta koi su na javnom parking prostoru napravili "placeve"za prodaju auta.Takav slučaj imamo na parkingu kod parka Velikana.
Повезане вијести
Тешко повријеђен мотоциклиста у саобраћајној незгоди у Дечанској улици Тешко повријеђен мотоциклиста у саобраћајној незгоди у Дечанској улици
Удес у Дечанској улици (ФОТО) Удес у Дечанској улици (ФОТО)
Украдене таблице у Источном Новом Сарајеву Украдене таблице у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Детаљи трагедије у којој је живот изгубио директор Студентског дома Фоча
  19h 49m
  0
 • Опљачкана бензинска пумпа у Источној Илиџи
  21h 40m
  0
 • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
  23h 12m
  3
 • Најава прекида водоснабдијевања за сутра
  14h 51m
  0
 • Шулић открио производe којима ће бити снижене цијене у Српској
  16h 32m
  4