Обавјештење возачима са подручја Источног Новог Сарајева (ФОТО)

05.06.2023. 14:18
3
ИЗВОР: katera.news

У оквиру љетњег уређења општине Источно Ново Сарајево, током овог и наредног мјесеца, Комунална полиција и припадници МУП-а Републике Српске реализоваће акцију појачаног надзора над поштивањем прописа о паркирању на јавним паркиралиштима на територији ове општине.

У склопу поменуте акције, припадници Комуналне полиције и МУП-а Српске почели су са контолом неисправних, оштећених и нерегистрованих возила паркираних на јавним паркиралиштима на подручју ове локалне заједнице.

Из ове општине су обавијестили све власнике да су до 25. јуна дужни да неисправна, оштећена и нерегистрована возила уклоне са јавних површина.

Обавјештење, у писаној форми и одштампано, закачено је на сва спорна возила са јавних паркиралишта у општини Источно Ново Сарајево.

Како је наведено у обавјештењу, уколико наведена лица не поступе по наложеном биће им издат прекршајни налог и рјешење о уклањању возила, а све трошкове сносиће власник возила.

Слика

Подсјећамо, у складу са Одлуком о јавним паркиралиштима општине Источно Ново Сарајево, на јавним паркиралиштима забрањено је паркирање возила без регистарских ознака и нерегистрованих возила са таблицама, остављање неисправног и хаварисаног возила, непоштивање хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације и друга непрописна паркирања.

Коментари 3
 • Generic placeholder image
  Skijaš 05.06.2023. 20:10
  Jednostavno, izbušite mu gume pa nek' parkira opet. Koliko čujem to se već desilo na parkingu kod nove dvorane.
 • Generic placeholder image
  Hilandarska 05.06.2023. 15:56
  Upravu si druze! Sta cemo sa tim vlasnicima,koji zive kilometar od "placa" u 5-oj zgradi? Slucaj preko puta Brcko Gas pumpe,stanari nemaju gdje parkirati ali zato gospodin prodaje raspala auta a zivi kilometar dalje,dobra mu lokacija,jos kad je rijec o bivsem policajcu nema dilema da ce ostati vozila tu gdje jesu
 • Generic placeholder image
  Zire 05.06.2023. 15:46
  Koje je rješenja za vlasnike auta koi su na javnom parking prostoru napravili "placeve"za prodaju auta.Takav slučaj imamo na parkingu kod parka Velikana.
Повезане вијести
Почео хуманитарни „Базар из блока“ у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Почео хуманитарни „Базар из блока“ у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
У недјељу велико освећење Храма Светог Варнаве на Врањешу У недјељу велико освећење Храма Светог Варнаве на Врањешу
Пренос утакмице Србија – Данска на Тргу Републике Србије Пренос утакмице Србија – Данска на Тргу Републике Србије
Најчитаније
 • Сјећање на Предрага Пекија Ласицу: Човјек побједничког кова
  15h 7m
  7
 • Посљедњи поздрав Ксенији од школских другара и наставника из Невесиња
  5h 2m
  0
 • Пренос утакмице Србија – Данска на Тргу Републике Србије
  12h 31m
  1
 • Џудо савез Републике Српске: Ванредна скупштина није сазвана у складу са законом и статутом
  10h 32m
  0
 • Ухапшено лице које је управљало рингишпилом
  13h 44m
  0