Обавјештење возачима са подручја Источног Новог Сарајева (ФОТО)

05.06.2023. 14:18
3
ИЗВОР: katera.news

У оквиру љетњег уређења општине Источно Ново Сарајево, током овог и наредног мјесеца, Комунална полиција и припадници МУП-а Републике Српске реализоваће акцију појачаног надзора над поштивањем прописа о паркирању на јавним паркиралиштима на територији ове општине.

У склопу поменуте акције, припадници Комуналне полиције и МУП-а Српске почели су са контолом неисправних, оштећених и нерегистрованих возила паркираних на јавним паркиралиштима на подручју ове локалне заједнице.

Из ове општине су обавијестили све власнике да су до 25. јуна дужни да неисправна, оштећена и нерегистрована возила уклоне са јавних површина.

Обавјештење, у писаној форми и одштампано, закачено је на сва спорна возила са јавних паркиралишта у општини Источно Ново Сарајево.

Како је наведено у обавјештењу, уколико наведена лица не поступе по наложеном биће им издат прекршајни налог и рјешење о уклањању возила, а све трошкове сносиће власник возила.

Слика

Подсјећамо, у складу са Одлуком о јавним паркиралиштима општине Источно Ново Сарајево, на јавним паркиралиштима забрањено је паркирање возила без регистарских ознака и нерегистрованих возила са таблицама, остављање неисправног и хаварисаног возила, непоштивање хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације и друга непрописна паркирања.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Skijaš 05.06.2023. 20:10
    Jednostavno, izbušite mu gume pa nek' parkira opet. Koliko čujem to se već desilo na parkingu kod nove dvorane.
  • Generic placeholder image
    Hilandarska 05.06.2023. 15:56
    Upravu si druze! Sta cemo sa tim vlasnicima,koji zive kilometar od "placa" u 5-oj zgradi? Slucaj preko puta Brcko Gas pumpe,stanari nemaju gdje parkirati ali zato gospodin prodaje raspala auta a zivi kilometar dalje,dobra mu lokacija,jos kad je rijec o bivsem policajcu nema dilema da ce ostati vozila tu gdje jesu
  • Generic placeholder image
    Zire 05.06.2023. 15:46
    Koje je rješenja za vlasnike auta koi su na javnom parking prostoru napravili "placeve"za prodaju auta.Takav slučaj imamo na parkingu kod parka Velikana.
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    10h 50m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    19h 42m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    13h 33m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    17h 18m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    8h 25m
    4