Obavještenje vozačima sa područja Istočnog Novog Sarajeva (FOTO)

05.06.2023. 14:18
3
IZVOR: katera.news

U okviru ljetnjeg uređenja opštine Istočno Novo Sarajevo, tokom ovog i narednog mjeseca, Komunalna policija i pripadnici MUP-a Republike Srpske realizovaće akciju pojačanog nadzora nad poštivanjem propisa o parkiranju na javnim parkiralištima na teritoriji ove opštine.

U sklopu pomenute akcije, pripadnici Komunalne policije i MUP-a Srpske počeli su sa kontolom neispravnih, oštećenih i neregistrovanih vozila parkiranih na javnim parkiralištima na području ove lokalne zajednice.

Iz ove opštine su obavijestili sve vlasnike da su do 25. juna dužni da neispravna, oštećena i neregistrovana vozila uklone sa javnih površina.

Obavještenje, u pisanoj formi i odštampano, zakačeno je na sva sporna vozila sa javnih parkirališta u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Kako je navedeno u obavještenju, ukoliko navedena lica ne postupe po naloženom biće im izdat prekršajni nalog i rješenje o uklanjanju vozila, a sve troškove snosiće vlasnik vozila.

Slika

Podsjećamo, u skladu sa Odlukom o javnim parkiralištima opštine Istočno Novo Sarajevo, na javnim parkiralištima zabranjeno je parkiranje vozila bez registarskih oznaka i neregistrovanih vozila sa tablicama, ostavljanje neispravnog i havarisanog vozila, nepoštivanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije i druga nepropisna parkiranja.

Komentari 3
 • Generic placeholder image
  Skijaš 05.06.2023. 20:10
  Jednostavno, izbušite mu gume pa nek' parkira opet. Koliko čujem to se već desilo na parkingu kod nove dvorane.
 • Generic placeholder image
  Hilandarska 05.06.2023. 15:56
  Upravu si druze! Sta cemo sa tim vlasnicima,koji zive kilometar od "placa" u 5-oj zgradi? Slucaj preko puta Brcko Gas pumpe,stanari nemaju gdje parkirati ali zato gospodin prodaje raspala auta a zivi kilometar dalje,dobra mu lokacija,jos kad je rijec o bivsem policajcu nema dilema da ce ostati vozila tu gdje jesu
 • Generic placeholder image
  Zire 05.06.2023. 15:46
  Koje je rješenja za vlasnike auta koi su na javnom parking prostoru napravili "placeve"za prodaju auta.Takav slučaj imamo na parkingu kod parka Velikana.
Povezane vijesti
Teško povrijeđen motociklista u saobraćajnoj nezgodi u Dečanskoj ulici Teško povrijeđen motociklista u saobraćajnoj nezgodi u Dečanskoj ulici
Udes u Dečanskoj ulici (FOTO) Udes u Dečanskoj ulici (FOTO)
Ukradene tablice u Istočnom Novom Sarajevu Ukradene tablice u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
 • Prijavljen muškarac iz Han Pijeska zbog klevete na „Fejsbuku“
  12h 40m
  0
 • U saobraćajnoj nezgodi na Ravnoj Romaniji teško povrijeđen vozač
  14h 13m
  0
 • Miloš Crnjanski - najpoetičniji srpski pisac, autor "Seoba"
  15h 20m
  0
 • Reakcija OBO „Ilidžanski borac“ na objavu Adnana Rondića
  10h 17m
  0
 • Osumnjičeni da su krali meso sa stočnog groblja pa ga prodavali
  10h 48m
  0