Obavještenje vozačima sa područja Istočnog Novog Sarajeva (FOTO)

05.06.2023. 14:18
3
IZVOR: katera.news

U okviru ljetnjeg uređenja opštine Istočno Novo Sarajevo, tokom ovog i narednog mjeseca, Komunalna policija i pripadnici MUP-a Republike Srpske realizovaće akciju pojačanog nadzora nad poštivanjem propisa o parkiranju na javnim parkiralištima na teritoriji ove opštine.

U sklopu pomenute akcije, pripadnici Komunalne policije i MUP-a Srpske počeli su sa kontolom neispravnih, oštećenih i neregistrovanih vozila parkiranih na javnim parkiralištima na području ove lokalne zajednice.

Iz ove opštine su obavijestili sve vlasnike da su do 25. juna dužni da neispravna, oštećena i neregistrovana vozila uklone sa javnih površina.

Obavještenje, u pisanoj formi i odštampano, zakačeno je na sva sporna vozila sa javnih parkirališta u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Kako je navedeno u obavještenju, ukoliko navedena lica ne postupe po naloženom biće im izdat prekršajni nalog i rješenje o uklanjanju vozila, a sve troškove snosiće vlasnik vozila.

Slika

Podsjećamo, u skladu sa Odlukom o javnim parkiralištima opštine Istočno Novo Sarajevo, na javnim parkiralištima zabranjeno je parkiranje vozila bez registarskih oznaka i neregistrovanih vozila sa tablicama, ostavljanje neispravnog i havarisanog vozila, nepoštivanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije i druga nepropisna parkiranja.

Komentari 3
 • Generic placeholder image
  Skijaš 05.06.2023. 20:10
  Jednostavno, izbušite mu gume pa nek' parkira opet. Koliko čujem to se već desilo na parkingu kod nove dvorane.
 • Generic placeholder image
  Hilandarska 05.06.2023. 15:56
  Upravu si druze! Sta cemo sa tim vlasnicima,koji zive kilometar od "placa" u 5-oj zgradi? Slucaj preko puta Brcko Gas pumpe,stanari nemaju gdje parkirati ali zato gospodin prodaje raspala auta a zivi kilometar dalje,dobra mu lokacija,jos kad je rijec o bivsem policajcu nema dilema da ce ostati vozila tu gdje jesu
 • Generic placeholder image
  Zire 05.06.2023. 15:46
  Koje je rješenja za vlasnike auta koi su na javnom parking prostoru napravili "placeve"za prodaju auta.Takav slučaj imamo na parkingu kod parka Velikana.
Povezane vijesti
Prekid električne energije u Palama Prekid električne energije u Palama
Obavještenje JKP „Komil“ Obavještenje JKP „Komil“
Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
 • Bitka za Rogaticu - Jedna od najvećih bitki četnika protiv Nijemaca i ustaša (VIDEO)
  4h 37m
  3
 • Punjene tikvice
  4h 10m
  0
 • Ranjeni policajac otkrio detalje krvavog pira Albanca
  17h 30m
  1
 • Ušao u lift u subotu, a izašao u ponedjeljak
  20h 0m
  0
 • Inspekcija zatvorila dva bazena
  16h 1m
  0