Обиљежавање 30 година од погибије Зорана Цвијетића

11.01.2024. 08:30
0
ИЗВОР: srna.rs

Ветерани служби безбједности Републике Српске - Подружница Источно Сарајево обиљежиће данас 30 година од погибије Зорана Цвијетића, првог министра унутрашњих послова САО Романија и начелника Сарајевско-романијско-бирчанског центра служби безбједности.

На спомен-обиљежје код мјеста погибије Цвијетића у Источном Сарајеву свијеће ће прислужити и положити цвијеће представници Полицијске управе Источно Сарајево, МУП-а Републике Српске, града Источно Сарајево, општина и борачких организација Сокоца, Источног Новог Сарајева, Источне Илиџе, Пала, Источног Старог Града, Трнова, Рогатице, те ветерана служби безбједности, најављено је из овог удружења.

Полагање цвијећа и помен погинулом Цвијетићу заказани су за 12.00 часова.

Начелник Сарајевско-романијско-бирчанског центра служби безбједности Зоран Цвијетић погинуо је 11. јануара 1994. године у Лукавици, погођен снајперским хицима припадника такозване Армије БиХ са брда Мојмило.

Коментари 0
Повезане вијести
Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе! Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 44m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 43m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 19m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 40m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 23m
    9