Објављен снимак напада на Србе у Вуковару: Младиће тукли ногама (ВИДЕО)

28.08.2020. 09:59
0
ИЗВОР: Глас Српске/Portal Novosti

Четворица младих Срба нападнута су синоћ око 23 часа у Вуковару, наводе "Новости".

На видео-снимку који је добио тај портал, види се како четири особе улазе у аутомобил, а група младића их окружује, отвара врата и удара их рукама и ногама.

На видео-снимку напада види се како неколико особа улази у аутомобил, чини се да их је најмање четири, а недалеко од њих се налази нешто већа група младића, пишу "Новости".

Даље се види да, док особе улазе у аутомобил, младићи из групе им се приближавају, окружују аутомобил и отварају задња и предња врата, ударајући рукама и ногама оне који су унутра.

Иако возач покреће аутомобил, један нападач и даље удара особу на задњем сједишту, све док они не успију да се удаље у аутомобилу.

Предсједник СДСС-а Милорад Пуповац је у току јучерашњег дана, прије објављивања снимка, навео да су нападнута двојица младића и истакао да је инцидент посљедњи у низу континуираних организованих напада на грађане српске националности.

Према његовим ријчима, то је трећи напад за три дана у Вуковару.

Први напад, како пише портал "Srbi.hr" догодио се у понедјељак поподне када је неколико мушкараца пресрело 21-годишњег Србина из Вуковара, али је он успио да избјегне батине.

Други напад догодио се сљедеће вечери када су четири особе напале 39-годишњака и 26-годишњака и ударили их у главу и тијело. Нападнути мушкарци помоћ су потражили у болници.

Из Полицијске управе Вуковарско-сремске извијестили су о синоћњем нападу на младиће, али нису навели ни мотив, ни националност учесника, наводећи како је истрага у току и да су приведене двије особе.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
Земљотрес у Хрватској: "Добро је задрмало" Земљотрес у Хрватској: "Добро је задрмало"
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 22m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    20h 57m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    6h 56m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 23m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 15m
    0