Обрад Газдић на Свјетском купу у Истанбулу

14.05.2024. 13:22
0
ИЗВОР: katera.news

Обрад Газдић, члан Кик-бокс клуба „T-Combat team“ из Источног Сарајева, путује сутра на Свјетски куп које се одржава у Истанбулу од 16. до 20. маја.

Он ће, на купи на којем су тренутно пријављена 3737 такмичара из 41 државе свијета, свој клуб представљати у категорији јуниора до 69 кг.

Тренутно четврти на свјетској ранг-листи, Газдић је и актуелни јуниорски репрезентативац БиХ, а у 2024. години је освојио злато на европском купу у  Сарајеву, златну медаљу на првенству БиХ, сребрену медаљу на европском купу у Загребу.

- Ово ће за Газдића бити вјероватно најјаче такмичење у овој години, прије првенства свијета које ће се одржати у Мађарској у септембру. Његова пожртвованост према кик-боксу га је издигла и тренутно важи за једног од најперспективнијих бораца у БиХ – поручили су из његовог клуба, истичући да се, иако су многи велики турнири и велике медаље иза њега, тек надају оном најбољем.

  • Слика
  • Слика
  • Слика

Послије Свјетског купа у Истанбулу, Кик-бокс клуб „T-Combat team“ чека првенство Балкана посљедњег викенда у мају у црногорском Бару. Цијело љето ће, како кажу из клуба, искористити за припреме у матичном клубу, али и са репрезентацијом БИХ за првенство свијета.

- Велику захвалност дугујемо општинама Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа који су увијек ту уз нас, те који су финансирали све наше велике пројекте и такмичења – додали су.

Коментари 0
Повезане вијести
Обрад Газдић постао јуниорски првак Балкана Обрад Газдић постао јуниорски првак Балкана
Газдић и Капетина донијели медаље са Европског купа у Загребу Газдић и Капетина донијели медаље са Европског купа у Загребу
Одлични резултати T-Combat тима у Макарској Одлични резултати T-Combat тима у Макарској
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    14h 58m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    7h 21m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    11h 54m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    14h 51m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    14h 42m
    0