Оцу дјечака осумњиченог за масакр у "Рибникару" још 30 дана притвора

08.12.2023. 19:10
0
ИЗВОР: srna.rs

Виши суд у Београду продужио је данас притвор до 30 дана Владимиру К, оцу дјечака К.К, који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те школе.

Владимиру К. притвор је продужен да не би поновио кривично дјело, али и због тога што су начин извршења и тежина посљедица кривичног дјела довели до узнемирења јавности.

Мјера продужења притвора изречена му је и због тога што се основано сумња да је извршио кривично дјело за које прописана казна затвора премашује десет година, објашњава Виши суд у саопштењу за јавност.

Миљани К, мајци дјечака К.К, прије два мјесеца забрањено је да прилази, састаје се или комуницира са сином, који има статус свједока у овом поступку.

Владимира К. оптужница терети за тешко кривично дјело против опште сигурности, а Миљани К. се на терет ставља извршење кривичног дјела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Коментари 0
Повезане вијести
Година дана од масовног убиства ученика у Основној школи "Владислав Рибникар" Година дана од масовног убиства ученика у Основној школи "Владислав Рибникар"
Продужен притвор оцу дјечака убице из Рибникара Продужен притвор оцу дјечака убице из Рибникара
Пронађен нож у ранцу ђака београдске школе "Владислав Рибникар" Пронађен нож у ранцу ђака београдске школе "Владислав Рибникар"
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    8h 47m
    3
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    9h 19m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    9h 28m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    12h 35m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    4h 30m
    0