Одржан Новогодишњи концерт у Средњошколском центру „Источна Илиџа“ (ФОТО)

27.12.2022. 19:32
0
ИЗВОР: katera.news

Ученици музичке школе Средњошколског центра „Источна Илиџа“ вечерас су одржали традиционални Новогодишњи концерт.

На концерту су учествовали ученици од првог до четвртог разреда Средњошколског центра „Источна Илиџа“, заједно са својим професорима.

Директорица СЦ „Источна Илиџа“ Бранка Ковачевић навела је како ће ученици на овогодишњем концерту представити досадашња постигнућа, те тиме означити и крај наставе у првом полугодишту.

- На концерту ће бити представљени сви одсјеци у нашој школи, уз пратњу инструмената хармонике, виолине, гитаре, соло пјевања и флауте – рекла је Ковачевић.

Према њеним ријечима, вечерас ће извођачи представити разноврсне композиције, те како истиче, нада се како ће бити интересантно ученичко извођење на овогодишњој манифестацији.

Директорица ове школа истакла је како су се провесори несебично залагали, како би ученицима помогли да се што боље припреме за овакву манифестацију.

Она се такође посебно захвалила родитељима ученика и локалној заједници на несебичној помоћи и подршци, као и Музичкој академији.

  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

Фото: Катера

Професорица клавира у музичкој школи у СЦ „Источна Илиџа“ Светлана Максимовић рекла је како ће бити више од 13 тачака на вечерашњој манифестацији.

- Вечерас је итекако богат програм, публика ће имати прилику да чује камерну музику, хор, као и школску секцију, уз пратњу многих инструмената за које се школују наши ученици – објаснила је она, додајући како су се за овај концерт спремали цијело полугодиште.

Ученица четвртог разреда Средње музичке школе Невена Бојанић истакла је како ће у оквиру вечерашњег концерта сви заједно пјевати и новогодишњу пјесму.

- Вечерас ћемо сви заједно пјевати новогодишњу пјесму, а такође сматрам да је ово савршена прилика да се прикаже рад наше школе – закључила је она.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО) Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ обиљежили Свјетски дан здравља и прикупљали новац за Веру Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ обиљежили Свјетски дан здравља и прикупљали новац за Веру
Еколошка секција Средњошколског центра „Источна Илиџа“ обиљежила Свјетски дан вода (ФОТО) Еколошка секција Средњошколског центра „Источна Илиџа“ обиљежила Свјетски дан вода (ФОТО)
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    20h 5m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    20h 12m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    16h 54m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    11h 32m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    12h 4m
    0