Одржана „Јагњијада“ на Вучијој Луци (ВИДЕО)

11.06.2023. 21:16
1
ИЗВОР: katera.news

На Вучијој Луци у Источном Старом Граду данас је одржана традиционала гастро-туристичка манифестација „Јагњијада 2023“, која је окупила 84 екипе из Републике Српске, Србије, Црне Горе, Словеније, Њемачке и Америке.

Како је раније рекао Драгиша Радоња, предсједник Организационог одбора „Јагњијаде“, циљ манифестације је промоција гастро туризма и сточарста по којем је општина Источни Стари Град позната.

Истакао је, такође, да иако је манифестације такмичарског карактера, награде су симболичне и нису у првом плану, већ је фокус на дружењу екипа које долазе из разних крајева.

У оквиру манифестације припремљен је и богат забавни програм, а како је било на овогодишњој „Јагњијади“ погледајте у видео-снимку који нам је послао Цвико Тодић.

Организатор „Јагњијаде“ је Културно-умјетничко друштво „Црепољско“ из Источног Старог Града, а генерални покровитељ општина Источни Стари Град.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Сарајлија 12.06.2023. 19:12
    Цивилизацијска срамота је ова "манифестација"!
    Хитно укинути!
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    13h 4m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 48m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    6h 33m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    3h 32m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    3h 38m
    0