Održana „Jagnjijada“ na Vučijoj Luci (VIDEO)

11.06.2023. 21:16
1
IZVOR: katera.news

Na Vučijoj Luci u Istočnom Starom Gradu danas je održana tradicionala gastro-turistička manifestacija „Jagnjijada 2023“, koja je okupila 84 ekipe iz Republike Srpske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Njemačke i Amerike.

Kako je ranije rekao Dragiša Radonja, predsjednik Organizacionog odbora „Jagnjijade“, cilj manifestacije je promocija gastro turizma i stočarsta po kojem je opština Istočni Stari Grad poznata.

Istakao je, takođe, da iako je manifestacije takmičarskog karaktera, nagrade su simbolične i nisu u prvom planu, već je fokus na druženju ekipa koje dolaze iz raznih krajeva.

U okviru manifestacije pripremljen je i bogat zabavni program, a kako je bilo na ovogodišnjoj „Jagnjijadi“ pogledajte u video-snimku koji nam je poslao Cviko Todić.

Organizator „Jagnjijade“ je Kulturno-umjetničko društvo „Crepoljsko“ iz Istočnog Starog Grada, a generalni pokrovitelj opština Istočni Stari Grad.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Sarajlija 12.06.2023. 19:12
    Civilizacijska sramota je ova "manifestacija"!
    Hitno ukinuti!
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    2h 27m
    0
  • Obavještenje o povremenoj obustavi saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
    4h 34m
    0
  • Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
    10h 2m
    0
  • Babići, njih 12, krstilo se na praznik Svetog Vasilija
    12h 16m
    0
  • Troškovi transporta velika briga roditelja - Pomozimo Milošu!
    13h 4m
    0