Окупљање бх. јуниора почиње ускоро: Славен Муса објавио списак

05.06.2020. 11:51
0
ИЗВОР: sport1.oslobodjenje.ba

Ногометни/Фудбалски савез Босне и Херцеговине ће у јуну и јулу организовати низ кампова за омладинске мушке и женске селекције.

Прво окупљање заказано је за 13. јун када ће на терене Тренинг центра НС/ФС БиХ у Зеници истрчати „У-18“репрезентативци БиХ.

Селектор бх. јуниора Славен Муса о предстојећим окупљањима каже:

-Након дужег временског периода, коначно се окупљамо. Сви смо се зажељели рада и драго нам је да се све поново покреће. На овим окупљањима ћемо имати само играче из Босне и Херцеговине. Прво ће се окупити играчи 2003. годиште, а након њих и 2002. На овај начин ћемо провјерити у каквом су стању, али и покушати исправити неке ствари које смо уочили на претходним окупљањима и припремити се за будуће акције. Циљ нам је вратити се у неки нормалан колосијек и са нестрпљењем очекујемо ова окупљања-.

На списку „У-18“селекције чији ће камп трајати од 13. до 16. јуна налазе се:

Лука Дамјановић (Борац), Филип Рачић (Борац), Елдин Делалић (Тузла City), Дејан Попара (Звијезда 09), Мустафа Шукиловић (Радник Бијељина), Иван Гргић (Широки Бријег), Азур Махмић (Челик), Селмир Ковач (Челик), Елдар Мехмедовић (Слобода), Џевид Авдихоџић (Слобода), Петар Сучић (Зрињски), Иван Вранкић (Зрињски), Адмир Бристрић (Зрињски), Адин Бајрић (Жељезничар), Елдар Мулаосмановић (Жељезничар), Енвер Кулашин (Жељезничар), Дарио Ћорић (Жељезничар), Салих Витешкић (Сарајево), Боро Ерић (Сарајево), Фарук Хоџић (Сарајево), Џенит Хајдаревић (Сарајево), Ирман Сејменовић (Сарајево).

Коментари 0
Повезане вијести
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Камп „Црвене звезде“ од 29. априла до 1. маја у Источној Илиџи Камп „Црвене звезде“ од 29. априла до 1. маја у Источној Илиџи
Пети „Основни аирсофт камп“ у суботу и недјељу Пети „Основни аирсофт камп“ у суботу и недјељу
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 23m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    18h 56m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    18h 37m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    23h 48m
    0
  • Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
    23h 2m
    0