Okupljanje bh. juniora počinje uskoro: Slaven Musa objavio spisak

05.06.2020. 11:51
0
IZVOR: sport1.oslobodjenje.ba

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će u junu i julu organizovati niz kampova za omladinske muške i ženske selekcije.

Prvo okupljanje zakazano je za 13. jun kada će na terene Trening centra NS/FS BiH u Zenici istrčati „U-18“reprezentativci BiH.

Selektor bh. juniora Slaven Musa o predstojećim okupljanjima kaže:

-Nakon dužeg vremenskog perioda, konačno se okupljamo. Svi smo se zaželjeli rada i drago nam je da se sve ponovo pokreće. Na ovim okupljanjima ćemo imati samo igrače iz Bosne i Hercegovine. Prvo će se okupiti igrači 2003. godište, a nakon njih i 2002. Na ovaj način ćemo provjeriti u kakvom su stanju, ali i pokušati ispraviti neke stvari koje smo uočili na prethodnim okupljanjima i pripremiti se za buduće akcije. Cilj nam je vratiti se u neki normalan kolosijek i sa nestrpljenjem očekujemo ova okupljanja-.

Na spisku „U-18“selekcije čiji će kamp trajati od 13. do 16. juna nalaze se:

Luka Damjanović (Borac), Filip Račić (Borac), Eldin Delalić (Tuzla City), Dejan Popara (Zvijezda 09), Mustafa Šukilović (Radnik Bijeljina), Ivan Grgić (Široki Brijeg), Azur Mahmić (Čelik), Selmir Kovač (Čelik), Eldar Mehmedović (Sloboda), Dževid Avdihodžić (Sloboda), Petar Sučić (Zrinjski), Ivan Vrankić (Zrinjski), Admir Bristrić (Zrinjski), Adin Bajrić (Željezničar), Eldar Mulaosmanović (Željezničar), Enver Kulašin (Željezničar), Dario Ćorić (Željezničar), Salih Viteškić (Sarajevo), Boro Erić (Sarajevo), Faruk Hodžić (Sarajevo), Dženit Hajdarević (Sarajevo), Irman Sejmenović (Sarajevo).

Komentari 0
Povezane vijesti
Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene
Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži
Peti „Osnovni airsoft kamp“ u subotu i nedjelju Peti „Osnovni airsoft kamp“ u subotu i nedjelju
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    8h 10m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    19h 43m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    19h 24m
    0
  • Premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
    23h 49m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    6h 24m
    0