Опрез приликом паљења ватре на отвореном

13.03.2020. 10:45
0
ИЗВОР: Srna

Из Ватрогасног одјељења Соколац апелују да власници имања приликом прољећног чишћења, посебно током предстојећег викенда, не пале ватру на отвореном без контороле и подсјећају да ће, у складу са законом, бити санкционисани у случају наношења штете.
У Ватрогасном одјељењу "Срни" је речено да су јуче на Сокоцу угашена три пожара у којима није било материјалне штете, али да је њихов број опомена да се ватра не пали на отвореном без контроле.

Први пожар угашен је око 13.00 часова у Примчићима код Сокоца гдје је спријечно ширење ватре са запаљене суве траве према Ауто-бази "Романијапутева", али није било материјалне штете.

Други пожар угашен је у 15.40 часова у селу Бандин Оџак у тренутку када је ватра пријетила да захвати помоћне објекте и сеоско гробље, а трећи је угашен синоћ око 21.00 час у селу Кула код Сокоца гдје ватра захватила ниско растиње и шуму.

Коментари 0
Повезане вијести
Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила
Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће
Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића
Најчитаније
  • Хавана - торта над тортама
    8h 34m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 KM
    4h 51m
    0
  • Ученик (13) претучен у основној школи: "Сина ми је песницама ударао отац његовог вршњака"
    23h 52m
    2
  • Заборављени коријени: Манастир Липље - Теслић (ВИДЕО)
    7h 42m
    0
  • Детаљи несреће на Златибору: Дјечак се утопио на базену
    21h 43m
    0